Reklama

Reklama

Pokrevní sestry

Obsahy(1)

Horor, ve kterém se osm krásných dívek rozhodne strávit noc ve starém opuštěném nevěstinci. Velmi brzy se však ocitnou v ohrožení díky stále nebezpečnějším kanadským žertíkům nastražených přáteli, ze strany jejich psychopatického kamaráda ale i nevěstince samotného. (Cinema)

Recenze (12)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Každá minúta v tomto filme mi pripadal dvakrát dlhšia. Než sa dočkáme toho, čo robí slasher slasherom musíme prekusať spústu nezáživností a nudy. Ak by som ho mal odporučiť, snáď len na to, aby sa z neho učili budúce generácie hororových filmárov, akým chybám sa pri natáčaní vyvarovať a ako horory netočiť. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nudný haunted house slasher, kde se hodinu hovno děje a pak to taky za moc nestojí. Zápletka (nejvíc mi připomněla klasiku HELL NIGHT) je taková, že mají uchazečky do dívčího studentského spolku za úkol přečkat noc ve starém nevěstinci, kde se před lety udála tragická vražda (té jsme svědky hned v úvodu a je to vykrádačka HALLOWEENu). Samozřejmě jsou tam na ně nachystané různé lekačky, ale záhy se zjistí, že dům je strašidelný i sám o sobě... Všechny ty holky jsou trapný osmdesátkový máňy s babkovskýma účesama, gore nestojí za řeč (byl tam vůbec nějaký?), vrah jako vlasáč v noční košili by ještě jakž takž ušel. Jakmile jsem nastavený na vyvražďovačkový režim, (téměř) hodina bez jakýchkoli vražd ani žádné pořádné náhrady za ně, to je prostě věc neodpustitelná. Takže slabé 2*, nedoporučuju nikomu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od slasheru natočeného v polovině osmdesátých let bych přece jenom očekával mnohem víc, než se mi dostalo. Během jeho sledování jsem jen nevěřícně hleděl na stáří filmu a marně si snažil namluvit, že určitě půjde o nějaký novodobý remake (americkou srajdu). Ani pomalu nevím, kde mám začít s kritikou, protože tady je snad všechno špatně. Opravdu slabounký scénář se snaží diváky rozptýlit občasnou nahotou, ale jinak nám toho první hodinu moc zajímavého nenabídne. Vlastně vůbec nic. Dialogy jsou totiž nudné, zdlouhavé a hlavně totálně o ničem. Když k tomu připočítám i fakt, že ani výběr hereček nebyl příliš zdařilý, bylo v mém případě vymalováno. Znuděně jsem očekával první vraždu a když jsem se jí konečně dočkal, v polospánku jsem málem nezaregistroval. Ještě že tu bylo alespoň pár zajímavých hlášek (viz: „Trocha pohybu neuškodí“, nebo Si úchylák - No tak Sally jen se malinko kouknu, když mi to ukážeš, dám ti bonbony“).30% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mdlá poloamatérsky pôsobiaca vyvražďovačka, akých boli v 80. rokoch natočené desiatky... Ako už uviedol užívateľ slasher - hodinu sa tu okrem blbých teenagerských kecov a lacných náznakov prítomnosti duchov nič zaujímavé nedeje a potom to za doprovodu k filmu sa vôbec nehodiacej hudby zrazu všetko ide tak nejak hŕŕŕ-bŕŕŕ. Zopár študáčiek tu síce ukáže kozy, to však na dobrý slasher zďaleka nestačí... ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle já nemám nervy. Fuj. Když vám někdo dá na výběr: uřež si ruku, nebo se dívej na tenhle film, ihned odpovězte: Kde máš pilku? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další studentský spolek tentokrát dívčí co nabírá nové členky a ty musí složit zkoušku, či přesněji bobříka odvahy. Kdy jim jejich mužští kolegové připraví strašidelný večer, jenže se vše posere a jeden z nich zrovna není moc normální, tak že je třeba ty holky pro třídit stejně tak kluky. Mimo pěkných holek nuda nuda a nuda. Doba vzniku se na tom hodně podepsala. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový vyvražďovací triler, ktorému nepomáha ani to, že sa odohráva takmer celý v opustenom dome s pohnutou históriou. Celý film počúvať vrieskanie bojazlivých hysterických študentiek ma teda neláka. Čo sa týka spracovania, napovie už prvá scéna, kde cca 8-ročné dievčatko kričí na rovnako starého kamaráta, že je úchyl a zvrhlík, keď ju žiada o nahliadnutie pod sukňu. A už vôbec som nepochopil, čo robili v slasheri tie siluety umrelých prostitútok či výjavy v zrkadlách. Celkovo dosť nevydarený a aj nezaujímavý slasher. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Parta ošklivých a blbých slepic se vydá do táááhle strašidelného domu, kde se potmě a za doprovodu opravdu příšerné hudby hodinu poflakujou a pak je něco pozabíjí nejnudnějším a nejbějším možným způsobem. Děsivá amatérská sračka a navíc příšerná nuda. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

S tohto by som si vedel predstaviť nejaký novodobý remake preto že to bolo až príliž cítiť amatérčinou. Klasický dobrý koncept ktorý mohol určite dopadnúť lepšie, keby réžia trošku viac popracovala na efektoch a pritlačla na hercov a ich výkony. ()

evelouch 

všechny recenze uživatele

Dost mi to uspávalo, ale poslední půl hodina byla docela prima. Slasherů z 80. let je dost, ale tento k těm nejpovedenějsím určitě nepatří. Hudba děs, vraždy slabé. Koukněte třeba na Dům u milosrdných sester,to je lepší. ()

Reklama

Reklama