Reklama

Reklama

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Decentní roughies sexploitation, nízký rozpočet, syrové a výstřední scény, špinavé prostředí, na druhou stranu nutno ocenit, velmi atraktivní černobílou sleaze fotografii. Hezky tvarované hérečky, po většinu času samozřejmě topless, pokyn režiséra musel znít jasně, žádný detail, nepřišel jen tak nazmar. Dva násilné výprasky, jedna pěkná pěnová koupel a závěrečná skobička se vám z tohoto filmu vryjí do vaší paměti asi nejvíc. Spoiler : Dva mladí a bohatí přátelé hledající levné vzrušení, vše se změní a film se trochu více otevře a začne být zajímavý, příchodem herečky Mai Jansson (zde hrála Jane Collins), kterou oni unesou a posléze drží v suterénu souromného skladiště, jako svou sexuální hračku. Konec spoileru. Film produkoval a napsal král exploitation David F. Friedman ( viz. Blood Feast, Two Thousand Maniacs!, nebo Ilsa, She Wolf of the SS), Byron Mabe (hrál Carla) jednoho z šílenců zahrál velmi slušně, zřejmě nejlíp ve své převážně televizní a seriálové kariéře. Samotný film byl prý natočen podle skutečného příběhu, který se odehrál v Chicagu. Pěkný, jeden z nejstarších brakovitých sexploitáků co jsem zatím viděl, samozřejmě dnes by z toho vytřískal třeba takový Tarantino daleko víc ale ve své době to musela být velká grindhouse pecka... ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To najstarsie co som zo zanru videl. A je to poznat. Nebavilo ma to a nudil som sa. Ked sa uz ma nieco stat, tak sa kamera cudne odtiahne/obrati. Zenske boli ale pekne. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Partička mladých, bohatých, krásných a neklidných si vyjede k moři. Skotačení ve vodě se protáhne do večera, rozdělají oheň, popíjejí a probouzí své vášně. Do města přiletí mladá naivní blondýna, kterou dva mladíci unesou a uvězní ve sklepě, kde ji využívají jako svou sexuální otrokyni. Holka se vzpírá, ale nakonec podlehne. Film pro znalce tohoto žánru. Bohužel angličtina na mě byla docela rychlá a konec si už ani nepamatuji. Ještěže film má jen hodinu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

První čtvrt hodinu se nudíme na pláži. Do toho hnusná hudba, něco jako sving. Tato pak pokračuje a nuda s ní. Ani ve sklepě, kde se pak přesouvá děj, se nic zásadního neodehraje. Takže jde vlastně o hloupoučký erotický nesmysl. Ta hudba mně iritovala, byla skoro celý film. Slabé plus za erotiku, aby se neřeklo. 201207286748/6844 ()

Reklama

Reklama