Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (125)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o vyloženě nepovedenou komiksovou adaptaci, ale snaha o originalitu se tentokrát tvůrcům tvrdě vymstila. Režii chybí styl, komiksové obrázky jako vložky nefungují a prazvláštní vzhled "tvorů", kteří Pancéřové holce pomáhají také příliš na celkovém dojmu nepřidá. Film to není špatný, ale brutálně přetažený... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Film, který mi vzal sto minut života, dobrou náladu i zbytek sympatií, které jsem choval ke klokanům. 30% Zajímavé komentáře: Visáč, d-corso, Major ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příšerně ujetá kravina, která se mi jako malýmu docela líbila, ale možná proto, že jsem nechápal veškerý narážky okolo, a sledoval příběh, nebo spíše jeho kostru. Ta pancéřová holka, ačkoliv je komiksová, a ve filmu to dává rázně znát, je taky příšerně netaktní a nepříjemná. Co víc si do filmu přát to už opravdu netušim. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tuším, že první komiksová adaptace, která pro film vznikla a nese se opravdu v překvapivém duchu. Temná budoucnost, nedostatek vody, podivné herecké obsazení, které se těžko definuje. Bude to pro někoho tvrdé guilty pleasure, ale pro mě spíše jen jednohubka. Zpětně si na Naomi Watts vůbec nevzpomínám, ale zase 12 let od shlédnutí to není překvapující... Dostala se však daleko. Výstřední film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Komiksová anarchie, ne nějak extra dobře natočená, ale s neodolatelnou hlavní postavou. Lorri Petty je v tý roli prostě neodolatelná. Ujetá postapokalyptická punkerka, která bezprostředně všechny stírá a furt si dělá prdel i z überzloducha McDowella. Nedává to ani moc smysl, ale furt jsou tam bezva komiksový vložky a je to prostě fajn. A když si myslíte, že jste viděli všechno, tak se spolčí s klokaníma mutantama :D ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

V nějakých deseti letech na mě film působil jako zjevení a übercool vtipná podívaná - teď už bohužel zůstalo jen u toho zjevení. Ale věřím, že kdyby to v bedně běželo bez nového rádobydrsného dabingu, pocit trapnosti by se nedostavoval tak často. Velká škoda, že předlohu nedostal do ruky někdo jiný než tahle socka - někdo, kdo by dobře odvedenou režisérskou práci uměl aspoň předstírat - protože z tohohle komixu se dalo vytřískat mnohem víc. Ale Lori Petty je rozkošná, přehrávající Malcolm potěší snad vždycky a kdo v těch slavných pěti vteřinách slizkého pedouše nepoznal roztomilého Iggyho Popa, ten by si měl naplácat. (2,5*) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::: Dobrý film se super hláškama a skvělým soundtrackem !! Ten byl opravdu super. Takže hvězdička taky za soundtrack. Pořádně praštěný film !! :-) Určitě by se ale mohl udělat remake s vyšším rozpočtem a zvučnějším jménem reřiséra. " A kdy ten kalendář vyjde ? " ::::::::::::::::::::::::::: ()

tron 

všechny recenze uživatele

Komando zmutovaných klokaních ľudí vyvinutých ako biologické zbrane sú v skutočnosti komické, pojašené, tancujúce, latexové, ušaté figúrky neustále hovoriace o tom, že by si dali sušienky. Sú asi takou špičkovou bojovou jednotkou, ako huňaté okaté zajačiky, ktorým by som šéfoval ja s dvoma promile v krvi. Malý rozpočet je vidieť aj na tom, že PRIAMO VO FILME sú použité kreslené komiksové pasáže, čo je wtf. Vrcholom je výborne oblečený okuliarnatý klokan, ktorý je reinkarnáciou spisovateľa Jacka Kerouaca a uprostred večere bežne vstáva a začne recitovať príšernú báseň a hrať na saxofóne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Málokdy se cítím býti intelektuálně povýšen nad nějakým filmem, ale tentokrát si dovolím udělit výjimku. Pancéřová holka je totiž tak pitomá, že v reálném světě by nepřežila ani do úvodních titulků a to by bylo jenom dobře. Takhle mne, spolu se zmutovanými klokany, holografickým záporákem a debilními hláškami, otravovala dobrou hoďku a půl. Abych však nebyl jen kritický, tak některé pasáže byly natolik praštěné, že mne možná i bavily. Pokud to však na mě někdo prozradí, tak ho nechám přejet tankem s vřeštící řidičkou. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Řek bych, že 4 v tanku a pes bylo lepší, než tahle příšerná slátanina o podivný holce v ještě podivnějšim tanku. Tohle bizarní dílo může nadchnout snad akorát nějaký kyberpunkáče. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Takže nebyla to žádná sláva, Naomi Watts byla ještě mladá a hnědovláska :-) (sluší jí to rozhodně více jako blondýnce) dobra role pro ,,old-school,, rappera Ice-Teho...Ztřeštěné a dost klišé scény byly divákům servírovány jako na běžícím pásu, proto se jedná o těžké GP, komiks by se mi možná líbil ještě více, aspoň podle obrázků, které se ve filmu objevily...5/10* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedno z řady béček mýho dětství, kdy sem to párkárt skouknul na VHS, ale už tehdy sem z toho nebyl nějakej hotovej, totéž je v podstatě i teď, kdy sem se solidně zabavil a rád se na to zas kouknul, ale tim to končí, protože tomu schází jak povedený hlášky (i když Lori Petty se o nějakou pokouší asi každou minutu), tak nějaká pořádná svižná akcička. Na druhou stranu plusem je rozhodně hudba a záporák Malcolm McDowell ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Sympatická snaha natočit nejhorší komiksovou adaptaci se minula účinkem, protože si maně vzpomínám na dva horší snímky tohoto ražení, a to na Vampirellu a Barb wire, nicméně ani třetí místo není k zahození a na filmeček si vzpomenu, kdykoliv budu potřebovat povzbudit dávicí reflex. Každopádně je dokladem, že komiksový film lze natočit opravdu levně a dovedu si živě představit, že něco podobného by mohlo vznikout i v našich podmínkách, ba si dokonce umím představit, kdo by to režíroval a kdo by do toho vrážel peníze (a upřímně se toho děsím). Celkový dojem: 5 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Miluju zábavně zpackané komiksárny a postapa, takže jsem si Tank Girl opravdu vychutnal. Komiksové vložky (nepamatuju si, že by jich v nějakém komiksovém filmu bylo tolik, většinou se omezují jen na úvodní titulky) jsem uvítal, protože původní britský komiks znám pouze z doslechu, ale musím říct, že jejich zařazením do filmu si tvůrci pěkně nasrali do bot. Umožnili tak totiž divákovi srovnávat film s předlohou a okamžitě poznat, jak moc vedle ní bledne. Z ukázek se comics jeví jako klasická anarchistická antihrdinská lobovina, která si žádá zběsilé videoklipové balení a la McG a k tomu Jima Carreyho v hlavní roli. Film je ale pomalý, vizuálně odfláknutý, výprava umělohmotná a herci sice odpovídají fyzicky, ale nedokáží vštípit svým postavám osobnost, zejména Lori Petty v titulní roli. Holka se sice snaží a má k dispozici i pár dobrých hlášek, ale ani vzdáleně se neblíží skutečné míře střelenosti své postavy. Rutinně obsazený Malcolm McDowell zase přehrává jak ďábel, takže zbývá jen příjemná „trysková“ Naomi Watts. Až ji uvidíte tančit s nadrženým mutantem klokana a člověka, uvědomíte si jak těžké měla začátky. Apropó, a klokanolidé alias krvelační párači jsou ještě roztomilejší než Ewokové. "VYPADNI Z RYCHLÝHO PRUHU!" ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Punkerka Tank Girl, Jet, klokani, dobrej soundtrack, Malcolm McDowell a Iggy Pop, strašně blbej nebo spíš nijakej příběh, skutečně přehnaně trhlá zábava..a vůbec to není tak špatné, jak se říká. Velmi dobře tu funguje propojení filmu s komiksovými vložkami a celkově je mi to sympatické, nehledě například na malý rozpočet a hrozné herectví. Příjemnej "malej" bizarní film, který je zbytečně moc zatracovaný, i když skutečně nejde o nic zázračného. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jak se píše v obsahu filmu: "Moc velká sranda to není". Přesto se občas zasmějete - někdy vtipům, někdy prázdným hlavám lidí, kteří tuhle věc vymýšleli. Malcom McDowell je ale jako béčkový záporák skvělý. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

První půlka je solidní výplach, od nástupu klokanů je to jen stupidní výplach. Část ve vězení byla na čtyři. Zbytek je hrozná hovadina. ()

Reklama

Reklama