Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nebýt spojení Jamieho Hewletta a Gorillaz, tak se asi na tento film nikdy nepodívám. Jsou filmy, kterým by prospělo zkrácení. Tady je to naprostý opak, chtělo by to přidat, energie na to měly všechny aspekty filmu dost - nemluvím o odehrání animovaných scén, ty mě velmi potěšily svojí stylizací a zapracováním adaptovaného materiálu; mluvím o scénách, které jsou střiženy způsobem, jako kdyby chyběla nějaká prostřední (tzn. že nebylo záměrem nechat diváka tápat). Vzhledem ke kvalitě kostýmů klokaních mutantů těch peněz nemohlo být málo, tak proč radši nezapracovali na scénáři? Celé to bylo hlavně zábavnou jízdou (tankem i obrazně řečeno) v klasickém stylu "devadesátkových" béček se vším, co k tomu patří. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příšerně ujetá kravina, která se mi jako malýmu docela líbila, ale možná proto, že jsem nechápal veškerý narážky okolo, a sledoval příběh, nebo spíše jeho kostru. Ta pancéřová holka, ačkoliv je komiksová, a ve filmu to dává rázně znát, je taky příšerně netaktní a nepříjemná. Co víc si do filmu přát to už opravdu netušim. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Poctivé béčko se vším všudy, tentokráte odehrávajíc se v postapokalyptické budoucnosti v čele s punkovou hrdinkou, které se nezalekne klokanů ani hlavního bosse. Stylisticky si s tím celkem pohráli a hrdinka střídá jeden model za druhým. Sekunduje Naomi Watts, která je někdy jako puťka a někdy jako slušná kost... Je to sice film, který asi vícekrát neuvidím, ale přesto mě to svou ujetostí bavilo a ideálně zvolený film jako motivace před startem dalšího pracovního dne ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Vybral jsem si to v programu víceméně jen kvůli McDowellovi, který tu však neměl moc co hrát a jen odvedl svůj standard psychopatického ultrazlosyna. Jinak i když mě krávoviny často baví, tohle mě moc nechytlo (comics neznám) a největší zajímavostí pro mě byla Naomi Watts jako brýlatá Jet Girl (velice příjemné překvapení:). ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat feminismus. Superšvihlá komiksová zběsilost, která vypadá jako natočená partou sjetých poloamatérů s nulovým rozpočtem, rekvizitami splácanými někde na skládce, pár skvělými nápady a několika hereckými esy, které si prostě chtěly pořádně zablbnout. Kdo má rád ujetá dementní béčka, bude se bavit velice... ale nepochybuji o tom že komiks samotný je ještě o dost zábvnější. 7/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Rachel Talalay dostala knihu Tank Girl od nevlastní dcery jako vánoční dar. Bylo to její první seznámení s příběhem. (Pumiiix)

Reklama

Reklama