Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mistr bojových umění, bývalý příslušník speciálních jednotek a skvělý kuchař Casey Ryback se na nádraží setká se svou neteří Sarah a společně nastoupí do luxusního vlaku Grand Continental. Ten krátce po odjezdu přepadne komando zabijáků, vedených geniálním vynálezcem Travisem. Zavraždí strojvůdce i další personál, cestující vezmou jako rukojmí a zřídí ve vlaku řídicí centrum, s jehož pomocí se zmocní smrtonosné satelitní zbraně, kterou kdysi Travis vymyslel. Hrozí, že srovná Washington se zemí, pokud mu vláda nevyplatí miliardu dolarů. Protože se vlak pohybuje, nedokáže armáda únosce zaměřit, a tak je opět jedinou šancí pro miliony lidí kuchař, kterému se podařilo uniknout ze spárů teroristů. Když Ryback zjistí, co je ve hře, pustí se s pomocí černého kuchaře Bobbyho neohroženě do boje. Jenže pak se štěstí začne obracet. Odpočítávání začalo a Ryback má poslední šanci, jak zabránit krveprolití. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Staci ho v noci vysadit na Luniku 9, aby si hosi trochu zablbli. :)

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

pockaj ked si to precita... nabehne na teba s kliestami a letlampou...a ak budes kverulovat dalej zavola aj par sfetovanych negrov :)

na příspěvěk reagoval Lacike

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

no...daco na tom bude :) par krat v tom filme citit, ze si ukusli vacsie susto ako su schopny zvladnut...ale inak je to prijemna blbina, ktoru si rad pozrem :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

ale ja kaoze jeho prvotiny mozem :) dokonca aj Aljasku som kupil :))) ale tie jeho nove filmy... proste... no pozrem ten trailer ale povedz mi najprv... ma satku, strelecke okuliare, nepriestrelnu vestu atd ? ak hej tak idem zhavit odpad :))

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to zase nie... teraz som si doprial DVD seagalovky... a toto je jedna z nich :) akoze nemam nic proti tomu filmu... dokonca mi nevadia ani tie klasicke nezmysli co su v nom...je to fajn :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Tiberian

Tiberian (hodnocení, recenze)

Nato, ze je to jedna z dvoch uplne najlepsich Segaloviek je zvlastne, ze v tunajsom hodnoteni je to az cislo 12. Internet je uplne mimo reality od doby ked sa tieto stranky stali popularne. Fakt ako nehnevajte sa ale je to strasne skreslene a to hovorim len o ciselnom priemere. To ostatne je este horsie. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

CaseyRyback007

CaseyRyback007 (hodnocení, recenze)

ja by som sa chcel len opýtať neviem či tiež niekto všimol ked ma na konci filmu bitku s Pennom a padaju zo schodov tak potom je zaber na Penna ako keby mal od niečoho spalené líce 

Spesl

Spesl (hodnocení, recenze)

z 90 let je to průměr až nadprůměr,teda až na Těžko ho zabít to je jeden z mála co se mu povedl,nové tisíciletí nepočítám to je něco strašnýho,samá rumunská produkce a o kvalitě se nedá ani mluvit,když už si tak bereš do huby toho Lundgrena,na rozdíl od Seagala má hereckej talent,nemyslí si o sobě bůchví co a není tlustej,zkrátka ty filmy má kvalitnější než Seagal a nenechá tolik za sebe zaskakovat dublera.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Říkej si co chceš, ale seagalovky z 90.let jsou v rámci žánru špička. Nejsem sám, kdo to tak vnímá. ... Pro tebe jsou asi zase hity filmy Lundgrena, přitom to jsou spíše slaboty tak na 40%.

Spesl

Spesl (hodnocení, recenze)

ssfan pro tebe je kazdej film se Seagalem nejlepší,takže není se čemu divit,píšeš to u každého jeho filmu i když je to kolikrát/často sračka!

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Tenhle film si zaslouží mnohem lepší hodnocení. Pro mě je to jeden z nejlepších akčňáků 90.let. Mělo by to mít aspoň 70%.

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

Podle mně. Přepadení 2:temné území je lepší než Přepadení v Pacifiku.

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

pro Mayusko: zkuste si v takovém filmu zahrát Vy a uvidíme, jak se budeme bavit.

Mayusko

Mayusko (hodnocení, recenze)

Opakujem Seagal nieje herec.Je to magor nikdy nemal a ani nikdy mat nebude dobry film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Výborný akčák a ešte trošku pirátštiny: zrekvíruj ten vrtulník. Super film.

na příspěvěk reagoval Martin741

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Máme tady škodnou - Casey "Kua" Ryback ... najlepší Seagalov film,vždy ho rada kuknem

choze

choze (hodnocení, recenze)

Jedno z nejlepších akčních béček 90. let. Skvělé teroristické xichty, kupa techno hraček (hummery, helikoptéry, vlaky, stealthy, útočný satelit) a Seagal ve vrcholné formě.

Reklama

Reklama