Reklama

Reklama

Krtek a myška

  • Česko Krtek a potopa (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Myšce se zaplaví domeček, a sama uvízne veprostřed povodně na komíně. Naštěstí má dobré kámoše Krtečka a spol, kteří jí zachrání, a posléze jí postaví nový domeček na kopci... (Matrinx)

Recenze (27)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla myška více prozíravá a nestavěla si domeček v zátopové oblasti, mohl by mít krteček o starost míň (ale my bysme taky měli o jeden krásný bříběh míň). ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Najprv si treba preštudovať mapy tzv. storočnej vody a až tak stavať bydlo na miestach, kde tento živel už nedosiahne ... ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek mají s myškou víc společného, než se na první pohled zdá. Vzájemně se živí horší veteší, než jsou oni sami. Myška svede udělat víc zla pro domácnosti, než krtek, kterýrovněž je považován běžně za škodnou, ale v pohádkách vystupuje jako kamarád a prima zvířátko. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V nouzi poznáš přítele aneb Krtek a jeho banda se vyrovnávají s nečekanou potopou, která zaplavila jejich jinak poklidné sousedství. Sice nechápu, proč musí mít myška domek, když by jí stačila díra v zemi jako krtkovi, ale budiž. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama