Reklama

Reklama

Krtek a sněhulák

  • Slovensko Krtko a snehuliak
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Další příběh o krtkovi, který si našel v zimě nového kamaráda - sněhuláka. Jenže začíná jaro a sněhulákovi hrozí rozpuštění. Sluníčko už si na něj totiž brousí zoubky! Krtek vyveze sněhuláka lanovkou na nejvyšší horu, kde v pohodě přečká do další zimy, aby se mohl zase vrátit zpátky do údolí ke svému kamarádovi. (contrastic)

Recenze (38)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Krtkova záchrana sněhuláka, jehož skupenství pozvolna přechází, vlivem příjemných slunečních paprsků, z pevného do kapalného. Krtkova genialita rozhodně spočívá v tom, že v naší domovině objevil celoročně zmrzlou horu. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Pořád jeden z těch lepších nových dílů, ale nemohu se ubránit tomu, že nám krtek tak nějak teletubbiesovatí. Pořád samé objímaní, pořád samé tuli tuli, krtek se nám příjemně zakulacuje v průběhu dílů. A kdopak je také hezky barokně zaoblený? Přece Tinky Winky, Laalaa, Dipsy a Po... 70% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Není snadné po více letech navazovat na můj dávný vztah s krtečkem. Proto přijímám jeho nové díly s rozpaky. Ale chápu, že stále jeho tvůrce ho má rád, žene ho do situací, které mu nepřeji, a to je třeba i setkání se sněhulákem. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Z porevolučních krtkovských filmů rozhodně jedno z nejpovedenějších a nejmilejších dobrodružství našeho hmyzožravého hrdiny, jenž si tentokrát pořídil sezónního kamaráda v podobě sněhuláka. Síla přátelství vítězí nad čtvero ročními obdobími. ()

mau 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejkrásnějších Krtečků! Krásné přátelství se sněhulákem, kterého si Krtek postaví. Když se oteplí, odveze ho na vysokou zasněženou horu, aby se mu neroztál a až napadne sníh, znovu se spolu potkají! K vidění na You Tube.. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Tento unikátní díl Krtkových dobrodružství si klade jednu specifickou (nicméně velmi závažnou) otázku: a to, zda může být sněhulák studenej a zároveň teplej. Sněhulák se s Krtečkem pořád dokola hladí po tvářích, objímají a lísají se k sobě s vervou až nemístnou, takže je nasnadě, jak na primární otázku odpovědět. Přestože však Krteček v tomto díle projevuje výrazné homosexuální sklony, nedočkáme se nevýchovných nechutností. Například k oblizování mrkve naštestí nedojte. Na nefalšovanou zoofilní perverzi si musíme počkat až do epizody "Krtek a maminka"... ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

civalII 

všechny recenze uživatele

Sněhulák je nejlepší díl, vždycky je mi ho hrozně líto, ale nakonec to dobře dopadne, protože krtek je fiškus. Jupíí ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Krásna časť o tom, ako si krtko v zime postaví snehuliaka, skamarátia sa a aby sa na jar neroztopil, tak ho lanovkou vyvezie na hory, kde snehliak prečká aj leto a jeseň. Potom, keď príde zima, tak sa môžu zase spolu hrať... Milé... :o) ()

Reklama

Reklama