Reklama

Reklama

Pozor, bonbón

(seriál)

Obsahy(1)

V ZOO žijí také dva bobři, Áda a Eda, oba velcí čtenáři detektivek. Mlsná, marnotratná a zlomyslná vodní myš Agáta se brzy postará, aby oba dostali příležitost k opravdovému detektivnímu pátrání... A třináctidílný animovaný seriál Pozor, bonbón může začít.

Názvy jednotlivých epizod:  1. V louži
2. Papírová potopa
3. Velký úklid
4. Lunapark
5. Loupež
6. Poplach v bance
7. Falešná stopa
8. Celostátní pátrání
9. Silniční hlídka
10. Bobři v nebezpečí
11. Sladký dům
12. Dopadení
13. Hurá, jedeme na výlet (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Výborný výběr vypravěče. J. Lábus je velký čtenář. A to se projevuje i v jeho orálním výkonu, neb si často čte nahlas. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl jednoznačně jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků vůbec - úplně jsem na něj zapomněl, až jsem na něj teď náhodou narazil. Hrozně jsem fandil těm bobrům, aby tu mlsnou Agátu už konečně klepli přes prsty :D ABABO FTW! ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Agáta je skvělá, až mě jí občas bylo líto. Hlavně, když se jí po bonbónech zkazily zuby. Vždycky jsem jí jako dítko závidlěa tu spoustu těch bonbónů-) ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Byl to fakt zvláštní Večerník a Agáta byla super a s tou její láskou k bonbónům jsem soucítila, každopádně je to jeden z nejzajímavějších a nejzábavnějších seriálů. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených večerníčku. Ani už pořádně nevím, proč jsem ho v tom dětství tolik miloval. Snad kvůli roztomilé animaci, dabingu, či prostě tomu, že byl o bonbónech. Celý tento večerníček patří k mému dětství, stejně jako řada jiných skvělých večerníčku. Jmenovitě třeba O človíčkovi, či Bob a Bobek. Zkrátka je to srdcovka, a proto to hodnocení. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Todle mě opravdu hrozně moc nudilo a i kresba s animací nestojí za moc. Stejně jako mluvená řeč. Kam se poděly krásné večerníčky typu Jája a Pája nebo kmotra liška :( ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších večerníčků. Napínavý příběh až do konce s dobrým koncem pro všechny. Skvělá hudba a Jirka Lábus také exceluje. Rád se na něj vždy podívám. :) ()

Reklama

Reklama