Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Člověk neandrtálský (E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jednou vyprávěla třídní učitelka o době ledové a člověku neandrtálském, který lovil mamuty a jedl je k obědu a k večeři. To velmi zaujalo Šebestovou a začala se ptát jak toho mamuta jedli. S brusinkami jako zajíce, nebo s bramborovým salátem? Třídní učitelka na to: "Poslouchej Šebestová: člověka neandrtálského ještě nikdo neviděl, to neví ani soudruh ředitel, jak to mám vědět já." Když šli Mach se Šebestovou ze školy, tak je napadlo, že zavolají do sluchátka a přenesou se do doby ledové. Vzali i psa Jonatána. Tam utíkali před mamutem a Šebestová spadla do jámy. V té chvíli se objevil člověk neandrtálský a Šebestovou vysvobodil. Nabídli mu, aby se s nimi podíval do jejich školy, jako názorná školní pomůcka... (duklak2)

(více)

Recenze (21)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mach a Šebestová (a Jonatán) se tentokrát vydají do pravěku, aby zjistili, jestli se mamut vaří s brusinkami nebo smaží. Zpátky domů s sebou přivedou nenadrtálce Františka Humla :), kterému se u nich tak zalíbí, že zůstane nadobro. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Už sa nedivím, že sú v dnešnej dobe ludia taky vytretí. Ak ako deti pozerali takéto rozprávky, kde jeden nezmysel strieda druhý a brali si z toho ponaučenie, tak dnes tu máme hordy inbecilov. Rozprávky by mali byť náučne a nie zavádzať, a kŕmiť deti hlúposťami. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl s Machem a Šebestovou je opravdu nádherný. Podle mě je to vůbec ta nejlepší epizoda, vždyť neandrtálci jedli mamuta s koprovkou. [1102. hodnocení, 20. komentář, 92%] ()

Reklama

Reklama