Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Kropáček má angínu (E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Třída Macha a Šebestové má jít na prohlídku Zoologické zahrady, jenže bez svého spolužáka Kropáčka, který má angínu. Mach a Šebestová se tedy rozhodli, že Kropáčka vyléčí. Vzali své sluchátko a zavolali, že chtějí být tak malí, aby se vešli do krku Horáčka. Přání se jim splnilo a vyrazili s pomocí nástrojů (kladivo, koštěte aj.) na hubení bacilů... (duklak2)

(více)

Recenze (44)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bacily jsou hrozně zákeřné. Pryč s vitamíny, kladivo na jeho místo! Mimochodem, ještě, že Mach s Šebestovou měli to sluchátko. Jinak by se nejspíš dostali z Kropáčkova trávicího traktu vizuálně méně atraktivní cestou. :D ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě neexistuje oblíbenější dětské animované story,než právě boj těch dvou s bacily - vybavuju si, že mě v raném dětství ti šmejdi celkem i děsili..............moje hodnocení = 10 z 10. ()

cold 

všechny recenze uživatele

"Po angině ani památky. Když praštíte bacila kladívkem, tak je s ním samozřejmě ámen" - mistři Born a Macourek zkrátka vědi jak s nimi zatočit. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

"Ty seš taky ledovec, to je přece rohlík s máslem, co měl Kropáček k snídani." Skvělý dabing Petra Nárožného. ()

papushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je svým způsobem takový český kreslený filmový poklad. I když nevím, jestli by se Kropáčkovi líp vyplatilo zůstat za tu korunu padesát doma a vyležet se v klidu bez spolužáků a jejich psa ve vlastních útrobách :) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mach a Šebestová jako malinkatí bojovníci se zákeřnými bacily v Kropáčkově puse. Hodně mi to připomínalo seriál KŘEČEK V NOČNÍ KOŠILI, akorát tam byli v uchu. Jenže se Kropáček pořádně napil a s Machem a Šebestovou byl konec, protože mandle nemají žádná držátka. [1482. hodnocení, 43. komentář, 93%] ()

principessa 

všechny recenze uživatele

"Kropáček se napil pořádně a to byl konec." zbožňuju jakým způsobem tuhle větu Petr Nárožný vyslovuje :-D... Když bacíte bacila kladívkem..." :-D ()

Reklama

Reklama