Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Zoologická zahrada (E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Tentokrát si žáci 3.B vyšli do Zoologické zahrady. Třídní učitelka dovolila Machovi i Šebestové, že si můžou vzít i psa Jonatána. Všichni se chovali dobře, jen Horáček s Pažoutem zlobili. I přesto, že všude viděli nápisy nekrmit zvířata, tak jim házeli všechno jídlo, které měli po ruce. Vajíčka na tvrdo, palačinky s marmeládou, chleba s máslem. Najednou se jedné vzácné opici udělalo špatně od žaludku a doktoři se báli, že nepřežije. Třídní učitelka nadala Horáčkovi a Pažoutovi. Macha napadlo, že vezme sluchátko a zařídí, aby zvířata uměla mluvit... (duklak2)

(více)

Recenze (11)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jeden z docela povedených dílů Macha a Šebestové, přestože jinak jejich příběhy ráda nemám. Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby ta žirafa řekla do sluchátka, že si přeje, aby lidi nemohli mluvit. To by teprve bylo zajímavé... 65% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedokážu si představit, že by dneska šly děcka na výlet do zoo a měli k svačině chleba s husím sádlem nebo vajíčka natvrdo. Opravdu tímto je tento díl fakt dost retro... :D Ovšem je to skvělej díl. Otrávená opička byla fakt chudák, jak byla zelená a Jonatán přežil sežrání krokodýlem. [725. hodnocení, 9. komentář, 88%] ()

Reklama

Reklama