Reklama

Reklama

Krtek filmová hvězda

  • Československo Krtko filmová hviezda (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Československo, 1988, 28 min

Obsahy(1)

Filmové studio si pozve Krtečka na natáčení jeho příběhů. Postupně dostávají role i jeho přátelé, kteří pak všichni jdou do kina na premiéru jednoho z dílů. Kam až Krtečka sláva za herectví donese a jestli si ji nenechá stoupnout do hlavy, nám ukáže tento díl. (HawkeyeSaw)

Recenze (25)

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele

Komplikované. Krtek je zahraniční hvězdou, dokonce zapomněl na náš rodný kraj a naučil se podepisovat německy. Roztomilý světoběžník to je. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Opět problém delší metráže. Výborný rozjezd a ztráta tempa v druhé polovině, která jednoduchý nápad komplikuje... a ve výsledku ředí (podobně jako Krtka ve snu). ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu filmu, ve kterém krteček s přáteli udělá blbce z orla, se z něj stává klasická celebrita. Bydlí v drahém hotelu, jezdí limuzínou s řidičem, koupe se v soukromém bazénu, odhaluje svoji sochu a na autogramiádě se podepisuje Maulwurf, aby bylo jasno, pro koho to tentokrát český kreslíř nádeničil. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

mně delší stopáž nevadila, bylo to vlastně několik příběhů v jednom a myslím, že to ve výsledku jedině prospělo... krásná pohádka s poselstvím a příjemnou hudbou, to mají mazlíčci rádi! 90% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Proč? "Děti, nechtějte být herci, krom pozlátka to přináší i spoustu strastí"? Mimochodem všimli jste si, jak ten pitomý zajíc vtipně mává? 40% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtek zažívá svých patnáct minut slávy poté, co se stává filmovou hvězdou a po úspěchu svého filmu objíždí různá setkání. Nicméně sláva sebou nese i negativa aneb Všude dobře, doma (v teplé krtině) nejlépe. ()

mau 

všechny recenze uživatele

Krtečkova společnost nenudí, i když stopáž některého "jeho" filmu přesáhne obvyklou večerníčkovou dobu, na kterou je asi Douglas zvyklý.. :) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Krtek je bezvadný, ale lidské postavy ne. Filmová hvězda každopádně krteček je, a to nejen ve svém filmečku. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Z tohohle dílu byly děti spíš rozpačité a my dospěláci taky – krtek v limuzíně s osobním řidičem, nudící se v drahém hotelu, čím dál otráveněji přebírající ceny po festivalech, odhalující vlastní sochu v nadživotní velikosti… Nejspíš v tom měla být ironie, možná to mělo vyznít podobně surrealisticky jako Krtek ve městě nebo Ve snu, ale někam přitom zmizela obvyklá krtčí lehkost a hravost a zůstala těžkopádná maloměšťácká bajka o problémech, které jsou dětem cizí a dospělým volné. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Na mě také docela dost dlouhé, nejsem si jist, že pro děti zkousnutelné. Ale jinak jsem pro, aby měl Krtek svou hvězdu na chodníku Hollywood boulevardu. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Krtek se nam podival do Hollywoodu a natocil si u toho regulerni akcni scenu! Honicka s orlem je super, je tu spousta kvalitnich vizualnich vtipku (treba jak leze rejza z telefonu) a i nejaky presah se tu najde. Za me kvalita. ()

Reklama

Reklama