Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Barbora se živí jako fotografka na volné noze. Svůj život podřídila práci, ale také kolegovi Tomášovi, se kterým tráví ovšem jen vzácné společné chvilky, protože její přítel má jinak svou vlastní rodinu a spoustu zakázek. Po několika letech téhle známosti už Barbora nemá chuť stále jen čekat, až si na ni Tomáš udělá čas. Rozhodne se proto vztah ukončit. Při vyklízení Tomášových věcí z jejího bytu objeví také starou dřevěnou kazetu se vzpomínkami na své dětství, které jí připomene taky jejího tátu. Když posléze navštíví svou matku, začne se trochu se sentimentální zvědavostí zajímat o svého otce. Najde několik jeho starších obrazů a zjistí, že ho zase až tak dobře asi neznala. Se zájmem proto zamíří na chalupu, kde najde zbytek tátových prací. Mezi nimi rovněž obrázek věnovaný, pro Barboru neznámé, Markétě. Pátrání za pomocí otcova diáře ji nakonec přivede až do vesničky nazvané Útěky. Po návratu domů ji znovu navštíví Tomáš. Zatímco on je odhodlán odejít od manželky s dcerou a nastěhovat se k Barboře, ona už ví, že teď bude všechno stejně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Cival 

všechny recenze uživatele

Konečně film ČT, který má trochu zajímavou formu. Škoda jen, že se na něj právě kvůli vizuálnímu zpracování nedá koukat... Kameraman sice loudí z nádobí hezké barvy, má vpravdě pěkně nasvíceno, ale z té neurotické ruční kamery začne po chvíli bolet hlava. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Povedený lidský snímek, který je ale z technického hlediska jen obyč. kamerové cvičení, které díky občas dost silné roztěkanosti sotva zaujme! ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příběh byl docela zajímavý, herecké výkony také. Ale dát více filmu, z jehož sledování mě bolely oči, považuji za nesmysl. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Příjemně přirozené situace, dialogy a herectví ve filmu, na který se bohužel nedá koukat. Snesu ruční kameru i nějaký ten zoom, ale tady chybí cit pro míru a přebývá záchvat padoucnice, kterým byl postižen nebohý kameraman. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama