Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(39)

Recenze (48)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních a celkem i zdařilých odpočinkových animovaných večerníčků od tohoto tvůrce a mistra svého řemesla. Kdy jsem ho viděl poprvé to už si bohužel nepamatuji. Kdy naposledy? Snad před dvěma roky. Celkem jsem se ale vždy u tohoto poměrně dlouhého seriálového večerníčku bavil. Tuším že snad měl celkem na 26 pokračování ale určitě až nevznikl v osmdesátých letech jak je zde uvedeno.. Tuším že měl dvě série jedna byla byla určitě už vysílána v sedmdesátých letech, a ta druhá někdy začátkem devadesátých let. Ta už se ale nevyrovnala té první tuším že třináctidílné..Příjemné časy to tenkrát stejně byli. Lepší průměr 3,5/5. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti mi tihle psíci přišli sympatičtí, ale něčím divní. O něco později jsem přišla na to, čím mi přijdou divní, orientací až dezorientací. Mé prozření přišlo u toho dílu, kdy si opatřili štěňátko. V hodnocení jsem přísná, protože tehdy byly lepší večerníčky, když to porovnám se současnými krysáky, musela bych duu Š + Š napálit pět hvězd. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kreslený seriál Štaflík a Špagetka se poprvé, ještě černobílý a s původním názvem Psí život, objevil v televizi v roce 1971. Viděl jsem i díly z léta páně 2014 a nechápu, proč se někdo do něčeho takového pouští. Kouzlo je dávno pryč, kdykoliv tvůrci navazují na starší díla, platí jediné: bojím, bojím!! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva odporně zdeformovaní psíci rošťačí s vrabčákem. Dětem to neuškodí, alespoň vám přestanou domů tahat kdejakou zaběhlou čivavu. Kdo to má furt žrát, že. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Dvě psí buzny terorizované vránou, která neumí létat. A pak že zvířata nemají duši! (Nejstarší sérii nemám nakoukanou. Jak napovídá Šandík, mohla by stát za to. Karlos netuší.) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi dlouhý čas, než jsem si je oblíbil. A pak, když jsem je vnímal jako své kamarády, tak potom už jsem s nimi spoluprožíval jejich náplň životní. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl pohádek si mě nikdy nezískál. Měl jsem svého Toma a Jerryho na vhs, tak proč koukat na tohle. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Štaflík a Špagetka hodnotím jako průměr. Je fakt, že konkurenci měli velkou, čili maličko pokulhávají za řadou lepších. Však když vidím, co se tvoří dnes... Jsou tři hvězdičky asi nespravedlivým hodnocením. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

No mohl bych já dát příběhu s dvojicí ústředních psích hrdinů jiné hodnocení než plný počet? Animované postavičky se mihly i ve Zdivočelé zemi, v díle z jara 1969 (III. řada/8.díl), že by nějaký předvoj? ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Večerníček, který dospělého docela překvapí svou krutostí. Běžně se v něm postavičky proměňují na placku nebo jsou zamáčknuty do země, případně rozsekávány sekyrou nebo umíchány v míchačce do podoby černé kaše, která však vzápětí opět ožije a získá ty správné psí rysy. Poměrně často se vyskytuje i nekonečné natahování ocásků, nohou či těl... Samozřejmě děti s tímhle až takový problém nemají, protože zřejmě lépe než dospělí rozumí té obrovské nadsázce, se kterou je všechno na obrazovkách odehrává. Další věcí, která dospěláka zarazí, je poměrně pomalé tempo. Například první díl oba hafani víceméně prospí a citelnou část druhého rovněž. Ani tohle ovšem dětem zdá se tak moc nevadí. Rozhodně to je ale večerníček spíše pro menší děti a dospělé diváky bude zřejmě místy i docela nudit... Celkový dojem: 65% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pátrať v minulosti a spomínať na túto kreslenú klasiku, by bolo asi zbytočné. Verím, že v tomto profile nezaparkujú mladší, ako 30 rokov. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

87 % - Do mého "večerníčkového" top ten sice pejsci nedosáhnou, ale přesto jsou hodně nadprůměrní. Takové věci se už dneska nedělají, a to je škoda. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, jak by psi neměli stavět dům... Obecně nám tito dva malí psíci (psíci, že?!) předvedli, že kdyby měli naši čtyřnozí miláčci něco udělat, nedopadlo by to dobře. A proto jsem je měla tak ráda! ()

Reklama

Reklama