Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální špion je pověřen sledováním tajemné nájemné vražedkyně a vyděračky. Ta je ovšem mimořádně půvabná a detektivovi se pozorování začíná líbit. Slídí za ní po celých Státech a během tohoto výletu vypluvají na povrch zvláštní pravdy o obou aktérech v této voyerské hře. (maxi6)

Recenze (20)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si ze začátku říkala, že to víc jak za dvě nevypadá a ptala jsem se sama sebe, má-li to vůbec cenu dokoukávat. Takové béčko. Pak mě ale překvapily v celku originální záběry (kameře, střihu atd. nijak nerozumím, ale tady mě to okouzlilo) a zhruba v polovině filmu už jsem si uvědomila, že ačkoli mi to stále připadá jako hrozná kravina, baví mě to, na rozdíl od jiných kravin, sledovat. A tenhle dojem mi vydržel až do konce. Každopádně souhlasím s jedním zdejším komentem, ta imaginární dcerunka mě pěkně pila krev. 50% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Strašlivě přehnaný příběh. Co mne na něm potěšilo je rolička Jasona Priestleyho - dost odorný darebák. /25. 4. 11/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky nepatřím mezi ty, na které by tento film udělal nějaký závratný dojem. Scénář byl místy zbytečně překombinovaný, děj natahován nudnými scénami a herecké výkony prachobyčejným průměrem. Rovněž mne také neskutečně „srala“ ta malá holka, takže asi jediné chvíle kdy jsem si film více užíval byly ty, kdy Ashley Judd mordovala jednoho chlapíka za druhým. Bohužel těch bylo na přemrštěnou stopáž asi málo. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nebýt (obnažené) Ashley Judd, tak tomuhle scénaristickému zmaru (ano..troufám si říct, že sám pisálek téhle matlaniny nevěděl o čem, že to vlastně vypráví), důkazem tomu může být naprosto useknutý, nic nevypovídající konec. A když si k tomu přidáte sterilní režii a na své možnosti maximálně průměrné herecké výkony (Judd, McGregor), ale oni vlastně ani neměli co hrát, kde nejlepší výkon podává "nastřelenej odbarvenej" Brandon Walsch (Priestley), tak nejspíš každého napadne, že tady něco nehraje. Pro mě jeden z nejpitomějších filmů, co jsem kdy viděl. 30% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Čím dál ubíhal děj , tím jsem si častěji říkala : o co hernajs jde???? Dílko mi přišlo jakoby šité horkou jehlou a ten konec...už i režiséra to asi přestalo bavit,tak to nějak utnul. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka novodobého pojetí žánru film-noir, v němž se snoubí dechberoucí napětí, originální myšlenka a především skvělé herecké výkony obou hlavních postav. ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

V pohodě koukatelný thriller,který drží nad vodou především Ewan a zkušený režisér.Bez nich by se chatrný scénář pravděpodobně rozsypal mnohem dříve a snáze. ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Parafrázuji Mar1ka3: Podle mého názoru nadhodnocené. Mě to vůbec nebavilo. Souhlasím s: JohnRambo: "Keď niekto zistí o čom to je nech mi prosím napíše správu." Howgh. ()

lehkoživka 

všechny recenze uživatele

Strašlivá nuda, kterou nezachránil ani špion v červené bundě (nenápadný jak jeptiška v tangách) Ewan McGregor se svým mekgajvrovským kufříkem. Sledovat hodinu a půl Ashley Judd, která někam jede a někde bydlí (pravda, mění jména a paruky, občas je nahá a párkrát někoho zabije), to fakt ne. A ta imaginární protivná dcera to zazdila ještě víc. ()

-ETIENNE- 

všechny recenze uživatele

Zložitý film. Ashley Judd v druhom diele z nekorunovanej mysterióznej trilógie (Dvojnásobné obvinenie - Vržedná náklonnosť - Zberateľ bozkov). Ona vnútorne nevyrovnaná neľútostná vrahyňa, on vyšinutý, psychicky nevyrovnaný (detektív) voyer. Je zaujímavé sledovať ich vzájomné stretnutie na konci sveta, v bare End of the World na Aljaške. Ona: Ja viem kto ty si .. ty si ten čo ma raz uvidel v múzeu a od vtedy ma sleduješ .. Ja: Je to zložitý film. ()

RebeccaLynn 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tom mám myslet. Bylo zajímavé sledovat proměnu nebo spíš posun hlavního hrdiny, ale ke konci to už nikam nevedlo a když už nebylo, kam děj posunout dál, jako by ho usekli. Ta fiktivní dcera byla příšernost, ale napětí to mělo, i když ten závěr to dost pokazil. Alespoň byl na Ewana McGregora pěkný pohled. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by to nemělo atmosféru, ale pak tak nějak nečekaně přišel konec a já si říkal - co tohle mělo být? Kde je nějaká pointa, nějaké vysvětlení? ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Psychicky totálně vyšinutej detektiv sleduje po celejch státech pipku, co občas někoho zabije, ale smysl v tom nehledejte.... ()

Reklama

Reklama