Reklama

Reklama

Za ginipiggu 3: Senritsu! Shinanai otoko

  • USA Guinea Pig: He Never Dies
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Japonsko, 1986, 41 min

Obsahy(1)

Po škandalóznom druhom diele Za ginipiggu 2: Chiniku no hana prichádza opäť japonská dávka sadizmu.
Mladík má dosť nepekný život, priateľka ho opustila a práca ho už nebaví. Rozhodne sa so všetkým skoncovať a chce spáchať samovraždu. No nedarí sa mu to. Skúša si podrezať žily, zarezať do krku, ale nie a nie zomrieť. Využije svoje „schopnosti“ a začne spriadať plány, ako vystrašiť partnera ex-priateľky tým, že po ňom hádže vlastné vnútornosti. (ash99)

(více)

Recenze (27)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvních dvou dílů, který považuju za absolutní brak a odpad, tohle je aspoň neuvěřitelná prdel s hodně slušnejma gore-efektama. Bavil jsem se po celou stopáž, perfektní gore-groteska, která se aspoň nebere tak trapně vážně, jako předešlí bratříčci. V rámci subžánru "japan-shock" naprostá špička, i když je to komedie ... ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto je úplně jiné kafíčko než předešlé dva díly. Třetí díl série velmi zdařile paroduje oba předešlé díly a narozdíl od nich už nepůsobí tak nudně a křečovitě. Naopak, japonci dokazují, že mají smysl pro humor, pravda, trochu morbidní, ale o to udernější. Nebudete se u toho válet smíchy, spíše jen s nevěřícným úsměvem kroutit hlavou, co všechno ty asiaty nenapadne. Jsem rád, že jsem to po prvním a druhém dílu nevzdal, i když jsem k tomu měl velký náběh. Opravdu příjemné překvapení a osvěžení před čtvrtým dílem... A nebojte se, o krev a klasické řezací scény tady určitě nepřijdete. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Zde se plně projevuje pro nás naprosto cizí a zvláštní japonská nátura a vnímání komedie. Jakožto gore taškařice si to nebere servítky a spolehlivě to zabaví na celých 40 minut trvání tohoto divného snímku. Efekty sice nejsou nejlepší, ale v rámci série jsem viděla i horší věci, tudíž zlepšení se cení. Docela se mi ulevilo, že tento díl je úplně jiný než předchozí dva, protože ty mě kdovíjak nezaujaly a vážně jsem uvažovala, že v této sérii nebudu pokračovat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ginî piggu 3: Senritsu! Shinanai otoko“ je filmem, který může okouzlit svým humorem a ujetostí, s kterou je všechno podáno. Když za sebevrahem přijde kamarád, je to skutečně k smíchu. A nevadí, co se děje, protože tady nejde o to být hodně přesvědčivý, i když to se daří možná více než v předchozích filmech. Jde o to, aby se divák bavil. A když vám nebude vadit pořádná dávka hnusu, bavit se budete. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Guinea Pig odbočila od svojho pôvodného prístupu, ktorý v Senritsu! Shinanai otoko dostal príchuť humoru. Síce lacného a často trápneho, ale humoru, ktorý hneď ako sa prejavil, udal zameranie tohto dielu. Krvavý, trápne zábavný kraťas o znudenom nesympatickom Japoncovi (bol síce zo všetkých najsympatickejší, ale aj tak), ktorý je otrávený prácou a svojou bezvýznamnou existenciou až natoľko, že si z toho nezačne trhať vlasy, ale rovno črevá, zaujal skoro bezvýznamné miesto v mojom dojme. U mňa proste horšie ako predošlé dve časti. Aj keď sa jedná o krátkometrážnu záležitosť, zdalo sa mi to dlhé. Za to môže tá významná miera nudy a NEnápadu. 1* za pár (doslova) efektov a fórikov. ()

Zajímavosti (1)

  • Na začiatku si na chodbe počítačovej firmy dohaduje dvojica rande v kine na filme Chorus Line (1985). (BlackTom)

Reklama

Reklama