Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední týdny Frankensteinova otce, režiséra Jamese Whalea. Nemocný Whale žije osaměle se svojí hospodyní Hannou a při pokusech malovat bezmocně sleduje, jak ho se zdravím opouští i jeho umělecká tvořivost. Potřebný vzruch do posledních týdnů jeho života přináší mladý zahradník Clayton Boone, který zprvu netuší nic o starcově filmové minulosti ani o jeho sexuální orientaci. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Úžasný Ian McKellen...a musím za sebe uznat,že jsem ani nevěřila,že Brendan Fraser umí taky hrát (když si představím Drsňáka Dudleyho,obrací se mi žaludek)....bravooo,moc hezký film:-)

Související novinky

Ian McKellen jako Sherlock Holmes v důchodu

Ian McKellen jako Sherlock Holmes v důchodu

07.09.2013

Putování Středozemí má definitivně za sebou a zatímco čekáme na X-Men: Days of Future Past a další sezónu výtečného sitcomu Vicious, ve kterém „Gandalf" hraje s Derekem Jacobim obstarožné… (více)

Režisér pro finále Twilight ságy

Režisér pro finále Twilight ságy

01.05.2010

Kandidátů bylo několik, a rozhodně nešlo o žádné druholigové hráče – padala jména jako Sofia Coppola či Gus Van Sant. Nakonec Rozbřesk natočí Bill Condon. Ten kdysi v polovině 90. let natočil… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Eddie Murphy chce Oscara

Eddie Murphy chce Oscara

02.03.2009

V uplynulých letech sbíral spíš Zlaté maliny, ale očividně závidí zdánlivě odepsaným hvězdám jejich triumfální návrat (viz Mickey Rourke) a chce divákům dokázat, že umí hrát i ve filmech, v nichž se… (více)

Reklama

Reklama