Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právník Richard E. Grant má úspěšnou kariéru, krásnou manželku a právě se mu narodila dcera. Jako blesk z čistého nebe ho zasáhne smrt jeho ženy... Advokát Jack se po nečekané smrti své ženy při porodu ocitne tváří v tvář roli osamělého otce. O miminko se nejprve starají jeho rodiče. Jednoho dne mu však dítě prostě přivezou a Jack objeví své otcovské city. Po řadě různých peripetií najde i chůvu. Amy sice nemá žádné zkušenosti, ale zamiluje si nejen miminko, ale i jeho otce... Jack je úspěšným londýnským právníkem, který má sice na život značné nároky, přesto je přesvědčen, že je jeho život perfektní a míří do budoucnosti tím správným směrem. Jeho kariéra je velmi úspěšná, jeho manželka Sarah je krásná, právě koupil nový velký dům a navíc si vychutnává pocity nastávajícího otce. To všechno se však tragicky změní, když Sarah při porodu zemře a Jack se musí postarat o svou novorozenou dceru, která dostala po mamince jméno Sarah. Šokovaný a žalem sklíčený Jack je nucen kvůli dítěti ovládnout svůj zármutek a najít způsob, jak skloubit své časově náročné povolání s rolí otce. Nejprve se pokouší využít nabízené pomoci své matky Margaret a tchýně Phil a přenést na ně odpovědnost za péči o malou Sarah, to se však neukáže jako nejšťastnější řešení. A tak je nutno najít hledat jiné. Objeví se v podobě sympatické a trošku potrhlé mladé Američanky Amy, která pracuje jako číšnice, a Jack se ji rozhodne přes protesty rodičů i tchyně najmout jako chůvu pro Sarah. Se zbytkem domácnosti mu má pomoci starý bezdomovec William, kterého Jack zaměstná jako sluhu. S jejich pomocí, a hlavně vlivem malé Sarah, začíná Jack pomalu měnit své názory na život i na Amy, kterou si malá velmi oblíbí. A jak plyne čas, stále více se sbližují, až se do sebe nakonec zamilují, bez ohledu na věkový rozdíl i na rozdíly ve vzdělání, kulturních tradicích i přístupu k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie, která rozhodně dokáže v dnešní záplavě amerických přeslazených slaďáků a německých strojených a vyumělkovaných pokusů o romantiku potěšit a pobavit a to miminko s ponožkou na hlavě a v papírové tašce mne dokonale dostalo ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poněkud nudný pokus o romantiku, s jedním nádherným monologem, jedním krásným miminkem, kterému to slušelo nejen s ponožkou na hlavě, a několika kouzelnými momenty. To však bohužel nestačilo vyvážit nepříliš do role padnoucího Granta, pokulhávající scénář a celkovou absenci čehokoli, co by upoutalo pozornost na delší dobu. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, i když od námětu jsem čekal ještě trochu víc. Krom toho, v hlavní roli si dokážu představit jiného herce než Richarda E. Granta, který se mě zde do role až tolik nehodil.. Každopádně bylo to vážně celkem hezký, film dávali ráno v TV, kdy jsem se právě vzbudil, nasnídal a nic mi nechybělo :) ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Žánrovo nevyhranený film, ktorý je životne asi tak pravdepodobný ako to, že sa za 104 minút zhulím, prežeriem, opijem do nemoty a celú noc nebudem grcať. Tristný zmar talentu všetkých inokedy skvelých hercov. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Některé momenty s miminkem byly opravdu rozkošné, ale na druhou stranu jsem se místama nudil. Dojem alespoň trochu vylepšily známé melodie 90. let, jako např. "Stars" a "Ocean Drive" od Simply Red a Lighthouse Family. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokonaly film pre zeny. Chlapovi zomrie manzelka a on sa z toho spamätáva. A popritom ani nevie ako sa da dokopy s pestunkou. Riskol som to len kvôli Samantha Mathis a aj ked je v tomto filme roztomila, tak ani ona mi ho nedokazala sprijemnit. Na to je ten film prilis prizemny a prvoplanovy. A pre mna totalne neznesitelny. Celkom sa divim ake vysoke hodnotenie tu ma. Asi ho hodnotili len zeny. ;-). Dobre pre nich. Vysledkom je Hallmarkovsky zensky film, ktory chlapi nerozdychaju 3/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jack při porodu ztratí svou ženu. Najednou se musí postarat o svou malou dcerku Sarah, nejdříve se o ni starali rodiče, ale těm došla z Jackem trpělivost. Po různých velkých a malých peripetiích najde chůvu. Amy se do Jacka zamiluje. Ten ale musí nejdříve pochopit, která žena je ta pravá a kterou bude mít ráda i jeho dcera. Scény s miminkem byly opravdu rozkošné. Film doplňavala muzika devadesátých let. Mile mě překvapil Ian Mckellen. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi príjemná romantická komédia, ktora zahreje pri srdci divákov všetkých vekových skupín. 7/10 ()

hobbitko 

všechny recenze uživatele

Samostatnou hvězdu musím udělit za scénu s miminkem oblečeném do hnědého papírového sáčku, už dlouho jsem se tak nezasmála. Nicméně kromě toho nuda a klišé a laciné sentimentální útoky na diváka. Druhá půlka filmu, kde je dcerka již větší film postráda dynamiku i svěží nápady a dokoukáte to už jen kvůli tomu závěru, který po klasických peripetiích, typických pro snad všechny americké romantické komedie (o to víc překvapí v britsko-francouzské koprodukci) nakonec nevyhnutelně dokodrcá až k vám. ()

Zuzyzss 

všechny recenze uživatele

Typický tří-hvězdičkový film: nabídne dost na to, aby výslovně nenudil, ale zase nenabídne tolik, aby utkvěl v paměti nebo aby si jeho sledování člověk výslovně užil a pobavil se u něj. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

V niektorych momentoch skor smutna drama ako komedia. Nicim neohorujuce, ale ani neurazajuce pozeranie na spletite vysporiadanie sa s babatkovskymi problemami. Menej umeli a viac naturalnejsi herci a europsky nadych len pomohli zachranit film od spadnutia do preplneneho trhu americkeho nevkusu a gycovosti. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Na konci jsem už nevěděla, co bylo na začátku. Až moc hluchých míst, mezi hlavními představiteli to nejiskřilo ani kapičku. Ale mimčo bylo neobyčejně nádherňoučky, to se musí nechat. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný príbeh zo života muža, ktorý príde o manželku, ktorá mu porodi nádhernú dcérku a začne sa o ňu starať, následne nájde opatrovateľku do ktorej sa zaľúbi 4* ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Poměr herecké výkony a příběh, tak akorát na tři hvězdy. Příjemně romantické, ač dopředu velmi dobře čitelné. Hlavní hrdina v podání R.E.Granta mi přišel chvílemi zžensštilý.. a jelikož jsem o prvních 15min filmu přišel.. tím pádem o to, kdy zemřela jeho manželka.. říkal jsem si, že snad nepůjde o nějaký gay snímek :-) ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Pripadlo mi, jakoby Jack svoji manzelku nijak zvlast nemiloval. Jen kdyz se dival na sklenicku s otiskem jeji rtenky projevil cit .Amy o pozici chuvy taky nestala. A Ja vzdycky chtela pravnika za muze...... ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Hezky jednoduché a britské, lehce romantické a místy vtipné - nijak neurazí ani nijak nepřekvapí. Snad s výjimkou scény s miminkem v papírové zavinovačce - ta je opravdu roztomilá. ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

No way... Snaha o to, aby se lidé rozplývali nad miminkem. Jinak trochu bezduchý film. Některé scény jsou povedenější, ale celkově jsem se velmi nudil a čekal, kdy už to skonči :-) ()

Reklama

Reklama