Reklama

Reklama

Říkali mu Ámen

  • Itálie Così sia (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Horatio přichází do města navštívit starého známého Smithe, místního kněze a kováře v jednom. Smith kdysi Horatia okradl, pak ovšem slíbil umírajícímu pastorovi, že převezme jeho božské poslání a spasí všechny hříšné duše. Ve městě kde žil, však nebyl kostel, a tak Smith Horatiovy peníze použil k výstavbě svatostánku. Horatio teď chce peníze zpět a naplánuje proto vyloupení městské pokladny, s níž mu má Smith, vyhlášený kasař, pomoci. (dopitak)

(více)

Recenze (6)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost, která se sice odehrává ve westernových kulisách, ale jinak je to typická italská groteska ve stylu "jestli se rozlobíme", se všemi neduhy, jako špatné herecké výkony, laciné rvačky a hlavně stupidní scénář. Informace pro dabingforum: Spolupracovali: Filip Jančík, Ivan Richter, Karel Richter, Eva Spoustová, Libor Terš, Viktor Vrabec, Ivo Mareš, Hugo Markes a Rudolf Dörl. Český dabing připravila společnost Bär, vyrobila Premiéra TV 1993. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

V první řadě je třeba podotknouti,, že se jedná o příšernou ptákovinu. Film se sice hodně tváří jako fackovací špageťák, ale jde zde zejména o groteskní pojetí, parodující filmy se Spencerem a Hillem a to už je až moc. Merenda ať se snaží z pod mexického sombrera sebevíc, bojuje zde spíše o divákovu pozornost, než o pobavení. Ve filmu se objevuje celkem dost Italských zvučných jmen z westernových i komických oblastí, Caltabiano jako režisér, či samotný Dario na postu scénáristy, ale zkrátka ne vždy se zadaří. Film na který se dá v pohodě zapomenout. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvé hodnotenie i prvý koment. Klasická špageťárna okorenená grotesktnými momentami. Miestami sa film utápa v nudnom tempe, ale pri rozumnej minutáži to nie je až tak cítiť. Záverečná bitka v saloone však patrí rozhodne k tým najvtipnejším obdobným márovačkám z tohto prostredia. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Argento musel při psaní scénáře něco brát, jinak si neumím vysvětlit, proč je tenhle film takový hovno. ()

Reklama

Reklama