Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gustave Klopp je spáč. Má narkolepsii a usíná pokaždé, když je stresovaný nebo projevuje jakékoliv emoce. Pro jeho ráznou ženu a nejlepšího kamaráda to je dobromyslný hňup. Pro jeho psychiatra je potencionálním zlatým dolem. Gus má skrytý talent a alter ego, jehož dobrodružství popisuje v jedinečných komiksech. Když Gus usne, ve snech se z něj stává Gustave Klopp, super hrdina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Su komedie, ktore vydrzia roky a nic nestratia zo svojho lesku ani po dlhych desatrociach /Some Like it Hot od Billy Wildera ....../, potom su nad/priemerne komedie, ku ktorym sa oplati obcas vratit /Tootsie, Agent v Sukni ...../, no a potom su podpriemerne komedie typu Narco bez co i len jednej smiesnej sceny. Osobitna kategoria su "komedie" typu Sam Doma 4, 5 ....... Toto bol podpriemer. 30 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mne spíš průměrná komedie, avšak se zajímavým nápadem narkolepsie a zpočátku film působí velmi vtipně, jelikož hlavní hrdina usíná i v situacích, kde by to člověk nečekal, ale to brzy bohužel omrzí. Za zmínku stojí i vynikající komik Benoît Poelvoorde zde jako karatista a jeho obdiv a láska k Van Dammovi byla parádní. 60% ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina je narkoleptik, to znamená , že môže hocikedy zaspať. Samozrejme v tých nejnevhodnejších okamihoch a chce kresliť komixy. Jeho najlepší kamarat je zároveň najlepší aj karatista na svete. Takže máme tu vkusný humor, sympatického hrdinu a aj vizuálne zaujímavý film. Van Damme ma príjemne prekvapil, v tomto druhu filmu som ho nečakal. ()

Foo 

všechny recenze uživatele

Komedie je silné slovo. V první půlce filmu jsem si nebyla jistá, zda se vydržím dívat, pak mi bylo Guse líto a druhou půlkou filmu bylo zajímavé drama. Možná dát to do ruky někomu zkušenějšímu, stal by se z toho dobrý film do televize. Jsem v rozpacích. Tři hvězdy jsou možná moc, ale za tu odvahu si to zaslouží. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Tenhle zapřísáhlý nepřítel práce rozděloval svůj život mezi tři vášně: Franka Sinatru, poradnou zahálku a vášeň největší-béčkové akční filmy"...Zapomeňte na nějakou průměrnou suchárnu. Tohle má jednoduše styl, šmrnc a vůbec koule. Napěchovaný scénář hláškami, skvělé obsazení včetně úchylné ústřední dvojky, JCVDyho na dvě minutky a hlavně originální námět! Absolutně podhodnocená záležitost. A v tátovi Gustava jsem našel životní vzor :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Narkolepsie, kterou trpí ve filmu hlavní hrdina, je dědičná spánková porucha projevující se nekontrolovatelnou spavostí. Nelze ji plně vyléčit a při nedodržování životosprávy a vynechání léku může vést k celkové svalové obrně. (korbitch22)

Související novinky

Festival Francouzského filmu

Festival Francouzského filmu

21.11.2006

Quest-ce qui passe ce soir au cinéma? Že neumíte francouzsky, žabí stehýnko byste pozřeli leda tak omylem a vůbec netušíte kdo je Amélie? To všechno se jistě rázem změní během Festivalu Francouzského… (více)

Reklama

Reklama