Reklama

Reklama

Paulina je chudá dívka, která se stará o těžce nemocnou matku. Netuší přitom, jaké před ní skrývá tajemství. Když se setká se svou bohatou dvojnicí Paolou, která nežije ve šťastném manželství, dostane zvláštní nabídku. Paolu napadne, aby se vyměnily... (TV Prima)

Recenze (4)

wdc 

všechny recenze uživatele

První pětina je super (hodnotím jako jedna z nejlepších jihoamerických telenovel co jsem viděl), první padesátka jde. Ostatní díly je dobré mít možnost přetáčet nepříjemné pasáže jinak je to obtížné a nudné. Velmi příjemná Gabriela Spanic. ()

viper65 

všechny recenze uživatele

keď som to prvýkrát zhliadol pomyslel som si... no zbohom ! No, ako plynul dej začalo ma to brať viac a viac. Veľa mojich známych táto si práve táto telenovela tiež získala. Iste niektoré postavy sú veľmi naivné, ale koniec koncov nie je to tak zlé! Na každej postave sa dá nájsť niečo zaujímavé. Paulína sa mi páčila pretože bola taká úprimná. Paola zasa preto, že bola vždy taká nespútaná a mala všetko dobre premyslené. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet epizod je vcelku obstojných a diametrálně odlišných od telenovel, které se tehdy točily - ačkoli je hlavní protagonistka Paulina naivní a přehnaně dobrosrdečná, tak zároveň je i odhodlanou a silnou ženou, která se aktivně snaží vyřešit rodinné problémy a zachránit krachující podnik, namísto toho aby neustále brečela nebo se modlila k panence Marii, což nelze hodnotit jinak než kladně. Oproti tomu dvojce Paola je typickou ukázkou klasického telenovelového záporáka, avšak charisma Gabriely Spanic je natolik veliké, že postava zákeřné potvory Paoly je díky tomu prostě nezapomenutelná a divák ji fandit zkrátka musí. Rovněž i některé charaktery vedlejších postav jsou poměrně zajímavé - alkoholička Piedad nebo duševně labilní Estefanía - vyjma těch mužských, protože ti jsou prezentováni jako naprosto neschopní, dnešní feministky by měly dozajista radost 😂 Naneštěstí s přibývajícími epizodami celková kvalita výrazně upadá, škodí ji nové postavy, vztahové propletence a dějové zvraty, čímž se z oddechové telenovely stává neokoukatelná a vyloženě otravná záležitost, kolem 40. dílu jsem sledování utnul a finálem jsem se proklikal jen abych zjistil, jak dopadli zaporáci ☹️ Gaby Spanic v hlavní dvojroli, námět a úvodních dvacet častí hodnotím kladně, nicméně herecké výkony a úroveň scénáře nemohu jinak než odpad!em, zastaralé provedení rovněž nepřidá a nechápu jak mohla Prima Love nasadit do vysílání více než dvacet let starou telenovelu. Ps. Remake, ve kterém se námět přesune z rodinné haciendy do sídla mexického prezidenta a hrdinka má v patách nájemné vrahy jsem velmi zvědavý. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Tak jo - ze začátku to vypadalo celkem slušně, ale ty příšerné dialogy, nesmyslné chování postav, dramatizování situací... to se nakonec opravdu nedalo - i přesto že některé postavy by bývaly s lepším scénářem měli celkem potenciál být zajímavými... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní dvojroli, kterou si zahrála Gabriela Spanic, měla původně ztvárnit mexická herečka a zpěvačka Thalia, avšak odmítla. [Zdroj: Filmweb.pl] (fiLLthe3DD)
  • Práva na vysílání byla prodána do více než 120 zemí a seriál byl nadabován do 25 jazyků. [Zdroj: love.iprima.cz] (fiLLthe3DD)
  • Ve scéně, kde by bylo obtížné natočit Gabrielu Spanic v dvojroli, ji zastoupila její sestra - dvojče Daniela Spanic. V pozdějších epizodách Danielu Spanic nahradila vzhledově výrazně podobná herečka María Morena. (..Lucas..)

Reklama

Reklama