Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie stanovil na přelomu století cestu a udělal z Británie nejvíce sexy zemi světa. Našlo se tedy spoustu lidí, kteří si chtěli z té jeho šlehačky trošku líznout. Někdo z toho dokázal vytěžit více, někdo méně. Ronny Yu ovšem do první skupinky rozhodně nepatřil. Nedokázal překročit své limity a určitě nenatočil nic více než zcela průměrnou záležitost, ve které nedokázal prodat ten našlapaný tým (Jackson, Carlyle), který mu producenti svěřili. 55% ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená věcička! Film si nehraje na nic co není. Chce pobavit a to se mu v mém případě povedlo dokonale. Dobrý příbech podresluje skvělá muzika. Jackson a Carlyle jsou opravdu dvojka k pohledání, ale šlape jim to dobře. A na Emily Mortimer je radost pohledět. Tak vypněme mozky a hurá do toho!!! ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sranda, co mi byla dlouhou dobu utajena. Samuel ve své nejlepší formě, výborný anglický burák Carlyle, jemná vražedkyně Mortimer a parádní magor Ifans. Má to velmi dobré chvilky a velmi nudné chvilky. Připadal jsem si jak na houpačce. Chvilku s ekrálovsky bavíte a pak přijde naprosto nulová desetiminutovka. Kdyby se těch několik hluchých míst vyplnilo, tak je to parádní ujeťárna. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Je to sice taková blbinka, ale skvělá...Mě to trochu připomělo PODFU(C)K, akorát že tu je místo diamantu formule na výorobu drogy P-O-S-51. Ve scénáři nejsou žádná hluchá místa, Carlyle i Jackson pouští vtipné hlášky v průběhu celého snímku...Mimochodem ta Carlyleova kreace je fakt úžasná! Tuším, že se u filmu nemůžete nudit! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po ritchiovsku stavěná gangsterka, která ovšem nemá ten vtip a nadsázku resp. má, ale působí tu poněkud křečovitě. A nemohu si pomoct, ale Samuel L. Jackson tady působí jako pěst na oko. Na druhou stranu je tu Robert Carlyle, Emily Mortimer a banda podělanejch skinheadů, kteří to skóre přece jenom trošku vylepšují. Každopádně potenciál to mělo podstatně větší.65% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama