Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Zlatý řez

(TV film)
  • Velká Británie Inspector Lynley Mysteries: In Divine Proportion (více)

Obsahy(1)

Inšpektor Lynley (Nathaniel Parker) a seržantka Haversová (Sharon Small) je dvojica, ktorá má neobyčajné danosti navzájom sa takmer dokonalo dopĺňať. Lord Lynley so skvelým vzdelaním a honosným pôvodom má nos na akékoľvek zákulisné intrigy a seržantka Haversová, pochádzajúca z ťažkých sociálnych pomerov, má pre zmenu nos na ľudí. A aj keď na prvý pohľad sa zdá, že tým dvom to nemôže klapať za žiadnu cenu, pravdou je presný opak... Tentokrát inšpektor Lynley a seržantka Haversová vyšetrujú vraždu v dedinke vo Východnom Anglicku. V dome zavraždili interiérovú dizajnérku, ale jej telo niekto zámerne vyniesol do záhrady... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

made1 

všechny recenze uživatele

Podle mě zatím nejslabší díl ze všech. Svědci jsou nudně upovídaní a dvojka vyšetřovatelů se jen proplítá mezi nimi a absolutně nechápe. Vše, co vyšetřili by jim bylo k ničemu nebýt obrovské náhody. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Po nezdařilých 'Prknech, jež znamenají smrt' jsem ještě Lynleymu dala šanci a už je to o jednu hvězdu lepší, asi se na něj kouknu zblízka pěkně popořadě. Vyšetřovatelská dvojice splňuje ty správné předpoklady pro úspěch, jsou haštěřiví, rozdílní až běda a vy sympatizujete střídavě s oběma. Vražda mladé ženy na vsi je zavede až do minulosti, kde, jak známo, všechno začíná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ve 4. sérii se hodně změnilo. Nové (pořádné!) úvodní titulky a pokračující změny v životech Lynleyho i Haversové. Nová řada začíná na překrásném anglickém venkově, případ je taky dostatečně zajímavý, atmosféra docela funguje a ve vedlejších rolích opět nejedno známé jméno. Takže za mně spokojenost a na další případy se začínám těšit víc a víc. 85%. ()

Reklama

Reklama