Reklama

Reklama

Ein Toter hing im Netz

  • angličtina A Corpse Hangs in the Web (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Manažer Gary a jeho skupina tanečnic ztroskotá při letu nad Pacifikem. Zachrání se na pustém ostrově, optimismus jim však nevydrží dlouho; jediného obyvatele ostrova naleznou mrtvého v obří pavoučí síti. To nejhorší však na dívky teprve čeká - Garyho kousl pavouk a on se začíná měnit v cosi děsivého... Béčkový erotický horror z německo-jugoslávské produkce byl pro americký trh zbaven lechtivých scének a uváděn jako Horrors of Spider Island. (Ertai)

(více)

Recenze (5)

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: CHLUPY ZVEDAJÍCÍ! JEDNO KOUSNUTÍ OD OBROVSKÉHO PAVOUKA HO PROMĚNILO V NEJVÍCE OHAVNÉ MONSTRUM NA SVĚTĚ, S ĎÁBELSKÝM CHTÍČEM ZABÍJET!!!___Geniálně špatný film? Mno, tohle story o ztroskotaném dívčím tanečním klubu, který po havárii letadla přežívá na opuštěném ostrově a ohrožuje ho její vlastní principál klubu, zmutovaný do monstra po pavoučím kousnutí, je jenom špatný, s přívlastkem geniální bych hodně šetřil. „Pozoruhodné“ momenty tu jsou. Za vypíchnutí stojí zmínit havárii dopravního letadla, při které si režisér vypomohl záběrem sestřelené stíhačky, zřejmě ze 2.světové války, která kolmo dopadne na mořskou hladinu a do toho jsou nastříhány krátké záběry na dvě vřeštící ženské někde v tmavé místnosti. Pozoruhodné je i pojetí zobrazení monstra. Jde z toho poznat, že všechny detailní pohledy na masku tváře (vypadá jako vlkodlak ze starých Universal hororů) byly natočené na jeden zátah jinde, zřejmě ve studiu, ve tmě a se stále stejným keřem v pozadí, zatímco při zabírání zbytku těla na ostrově je vždy herec otočený zády ke kameře, aby nebylo patrné, že nemá na sobě tu efektní masku a ušetřily se tak peníze. Tahle bizarní kombinace náhlých střídání dne a noci, tváře a zad, je jak z nejlepších kusů Eda Wooda a jemu podobných. Ženy jsou tu všechny bez rozdílů hozeny do podoby uječených pipek, až bezmyšlenkovitě submisivních ve vztahu k mužům (lhostejno k jakým) a s hlavou plnou koketérie a potřeby chodit pouze ve spodním prádle. Ženský kolektiv pak nesourodé rozhádané sdružení, které vede pouze k hádce (a k jedné výživné rvačce). Muži naopak chodí hlavně s odhaleným vrškem, pouze v kalhotách, aby byla patřičně vidět ta chlupatá hruď a každý z diváků a divaček si tak přišel na své. A protože pavouk a monstrum tu vzhledem k jejich několika sekundových výstupů zastávají až druhé housle, prim tu hrají plky (zabírající většinu času) rozhádaných ženštin a jejich dvou partnerů o tom, který z mužů a ženských je šik, kdo naopak není, kdo trhá partu, kdo si koho namluví a na nějaké pitomé, život ohrožující monstrum už není čas ani prostor k debatě. Bohužel to není nikterak zajímavé, ani zábavně blbé. Odpad jsem již před nějakým časem vypustil ze své škály hodnocení (věnuju ho pouze ideologicky vylhaným a škodlivým filmům), ale tady jsem k němu věru neměl daleko. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Promiskuitný, nadržaný manažér estrádnej skupiny Gary Webster stroskotá na opustenom ostrove spoločne s celým kŕdľom mladých, fešných tanečníc. Na prvý pohľad celkom pohoda, ale veci sa začnú radikálne komplikovať po tom, čo ho napadne obrovský, bizarný pavúk. U Garyho sa bezprostredne po útoku prejaví desivá mutácia. Stane sa z neho beštia bažiaca po krvy. Mohol by to byť príjemný, starý monster horror. No nie je. Je to šunt! Primitívne spracovaný scenár, chabá réžia, úplne zlá kamera a absolutne nemožní herci. Neviem ako vizerá pôvodný, nezostrihaný snímok "Ein Toter hing in Netz", ale americká, distribučne cenzurovaná verzia "Horrors of Spider Island", ktorú som mal možnosť zhliadnúť, je jasný odpad! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Konkurs do dívčí taneční skupiny. Střih. Manažer s dívkami míří z New Yorku do Singapuru. Střih. Letadlo hoří a padá do vln oceánu. Střih. Po pěti dnech naleznou trosečníci ostrov - kupodivu se zachránily všechny dívky s manažerem, nikdo jiný ne. Ostrov vypadá jako rajská zahrada do té doby, než naleznou opuštěný dům s mrtvým profesorem uvězněným v obří pavoučí síti. Nic netušící trosečníci se usadí v domě, zatímco jsou pozorováni pavoučími bestiemi. Když je při jedné výpravě po ostrově manažer pokousán, promění se v ohavnou pavoučí zrůdu, která se pro dívky stane postrachem. Přichází smrt, co se nezastaví ani tehdy, když na ostrov přijedou dva profesorovi pomocníci se zásobami. Nastane boj o holý život. Takhle to zní moc hezky, skutečnost je však výrazně odlišná. Snímek má výbornou hudbu 60. let, bohužel není ani hororová, ani atmosferická. Dívky jsou půvabné, jejich svlékání však končí u spodního prádla a plavek. Většinu příběhu tvoří nezávazná dívčí konverzace, pobíhání, hledání a v momentě příjezdu mužů svádění. Ti si musejí připadat jak na ostrově sirén, jelikož dívky se předhánějí, která je uloví první. A muži se nechávají. Maska zmutované příšery připomíná vlkodlaka, ale jinak je vcelku fajn. Pavouci jsou však naprosto otřesní a zavítali do filmu zřejmě od Včelích medvídků. Obecně jde o mizerný snímek, ale jisté kouzlo nechtěného má. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený špatný film. Tohle je neuvěřitelně špatná záležitost, at mluvím o hercích či převleku. Ale je to prostě paráda na koukání. Film s pitomoučkým příběhem a vrcholnou idiocií. Od scén kdy se hrdinové v podobě několika žen a jednoho chlapa dostanou na ostrov jsem se neskonale bavil. Třeba už jen scéna nalezení chaty byla parádní. Loutka pavouka byla sice špatná ale vypadala celkem kvalitně, ovšem když se nehýbala. Chlap v kostýmu pavouka byl parádní. Já si nemůžu pomoc ale dávám 4* protože tohle je prostě parádní špatný film. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Zásadní je, abyste viděli orgininální německou verzi, protože amíci z filmu vystřihli nahotu. Za ten sexy taneček jedné z dívek prostě dát odpad nemůžu. ()

Reklama

Reklama