Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O tlustém, velikém a neohrabaném Maxovi všichni říkají, že vypadá jako Godzilla a že se narodil bez mozku. Bydlí u prarodičů, protože otec je ve vězení za vraždu matky. Jeho smutný život se změní v okamžiku, kdy se do sousedství přistěhuje stejně starý Kevin, inteligentní, odvážný, vtipný a na smrt nemocný kluk. (oficiální text distributora)

Recenze (34)

novoten 

všechny recenze uživatele

Sentiment a rodinné hodnoty v neodolatelném balení lidského příběhu. Slzy, naděje, přátelství - nejsilnější zbraně na moji přecitlivělou diváckou část. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Film rovnakou mierou milý, ako neoriginálny. Paradoxne ho nezachránili ani tak starí mazáci (Sharon Stone, Harry Dean Stanton, Gillian Anderson), ale výborne vybratí chalani. Bolo by to nepríjemne realistické, keby to nebolo zabalené do hávu rozprávkovej rytierskej bájky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Outsideři, to je speciální filmová disciplína. Jeden je tlustý, opakoval jednu třídu základky a jeho otec sedí v base za vraždu jeho matky. Druhý je chytrý a má smysl pro humor, ale je zdravotně postižený a odkázaný na berle a invalidní křeslo. Tihle dva dohromady nakonec svedou mnohé, vydají se vstříc jednomu velkému dobrodružství i si vynutí respekt šikanující bandy. Britský režisér Peter Chelsom u mě bude díky Lásce na stopě navždy tím, jenž umí s emocemi náramně pracovat. Pokud tedy chytne solidní látku (což u něj bývá problém). Potěší nicméně ústřední herecké duo i řada slavných tváří v menších rolích. A ač nemá jasně „zvolené“ cílové publikum, těch 100 minut je vlastně docela fajn. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Rodinný príbeh, v ktorom tentokrát vôbec nejde o Sharon Stone ale o priateľstvo medzi dvoma chlapcami - nadaný, ale veľmi ťažko chorý Kevin a tak trochu neohrabaný tučko Max si k sebe nachádzajú cestu i prostredníctvom báje o udatnom kráľovi Artušovi. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to po nějakých patnácti letech a pořád mi z tohoto snímku jde mráz po zádech. Nejen díky geniálnímu Kieranu Culkinovi (životní role), ale hlavně díky pod kůži se deroucí hudbě Trevora Jonese a Stingovu zpěvu. V pubertě jsem Maxe a Kevina viděl nesčetněkrát na nahrané VHSce a teď se mi po letech vybavil každý jednotlivý záběr, každý okamžik. Hodně silná záležitost, která nezestárla. 9/10 ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který je povedený, jen občas postrádá spád a nápaditost. První půlka je docela průměrná až podprůměrná, jen druhá polovina a hlavně konec, který je na americký film docela nezvyklý, celý dojem silně vylepšuje. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh natočený podle románu "Freak the Mighty" Rodmana Philbricka. Scénář : Charles Leavitt a Rodman Philbrick. Kamera : John de Borman. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film Chelsoma povazujem Lasce na stope- neviem uz ale ktory rok to bol. Toto je len taka .. mila, pohodova, ale podpriemerna spolocenska konzervacka. Sentiment, rodinne hodnoty a medziludske emocie - ktore treba kvalitne vyzmykat : 30 % ()

danecek24

všechny recenze uživatele

56. Zlatý Glóbus za rok 1998 - nominace (2) - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Sharon Stone, Nejlepší filmová píseň - "The Mighty" - Hudba Trevor Jones, text Sting ()

venison 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh z dětského světa plný přátelství, rodinných i společenských hodnot, fantazie, cti, bolesti a utrpení.. Opravdu krásný příběh - viděla jsem tenkrát jako malá premiéru v kině a film ve mě zůstal do dneška.. No a po téměř 15 letech jsem si dala repetici, jestli náhodou jako dospělák budu mít jiný názor - naštěstí nemám.. Za mě 5* :-) ()

cross 

všechny recenze uživatele

Hezký, chytrý a melancholický film, který klidně mohl být o třídu lepší, což mu však nedovolil trochu přepadlý scénář. Dětské herecké výkony jsou na jedničku, vyprávění doprovází úžasná hudba a hlavní idea i vize taky není k zahození, ale i když mi sledování chvílemi přišlo naprosto úžasné, našli se i takové okamžiky, kdy přecházelo v rutinní nudu... A těch, bohužel, nebylo zas tak málo. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Krásný, dojemný, lidský a hluboce procítěný filmový zážitek, který musí rozesmutnit snad každýho člověka se soucitem pro nemocný. A nejen pro ně. Plný počet +++++ ()

Reklama

Reklama