Reklama

Reklama

Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu

  • Japonsko ドラゴンボールZ この世で一番強いヤツ (více)

Obsahy(1)

Druhý celovečerní film ságy DragonBall Z. V Japonsku zveřejněn 10.3.1990 mezi 39. a 40. epizodou stejnojmenného seriálu (Dragon Ball Z).
Film začíná ve chvíli, kdy Gohan a Oolong hledají DragonBall (Dračí koule), které byly shromážděny v zamrzlých horách Tsumisumbri. Ale než se k nim dostanou, je Shenron (věčný drak) předvolán Dr. Kochinem, který si přeje, aby byl jeho mentor Dr. Wheelo uvolněn z ledového vězení. Protože Dr. Wheelo přišel vlivem silného mrazu o tělo a přežívá pouze mozek, je jeho hlavním cílem zmocnit se těla nejsilnějšího člověka (mylně si myslí, že nejsilnější je mistr Roshi) na světě a následně Zemi ovládnout. Na závěr nás čeká strhující bitva s Dr. Wheelem.
Ve filmu jsou všechny známé postavy ze seriálu: Goku, Gohan (syn Gokua), Piccolo, Krillan, Roshi, Oolong, Bulma a spousta protivníků v podobě biotechnických mutantů doktora Kochina. (Berseg)

(více)

Recenze (2)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako taká jednohubková odbočka od deja samotného seriálu je to fajn, hlavne na oživenie. Tentokrát Goku musí vzdorovať šialenému doktorovi, ktorého Shenlong oživil spod večného snehu. V zásade jednoduchá a dejovo nijako neoslňujúca zápletka, ale koncepčne to sedí do celej série a zarytí fanúšik si určite príde na svoje. Mňa to tiež celkom potešilo. 65 % ()

Reklama

Reklama