Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zemře multimilionář Parker, zanechá majetek v hodnotě 200 miliónů dolarů. Jenomže nebožtík si vymyslel pro své dědice a přátele zcela mimořádný způsob jak získat dědictví: při obdobě honu na lišku je zapotřebí ukořistit různé předměty, načež vítěz získá celý majetek. (lekr)

Recenze (7)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Cesta za dědictvím,které přinesu řadu vtipných i méně vtipných momentu a ano nevím jak vy,ale koukal jsem na to kvůli Arnoldovi,který je tu pár minut a to mu ještě přidávám :-) jako instruktor v posilovně.Film je průměrná a něčím docela podprůměrná komedie.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hon na lišku byl tak nudný, že jsem to asi po dvaceti mminutách ( myslím si, že to bylo do první reklamy ) přepnul jinam. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Námět mi připomněl méně známou verneovku Závěť výstředníkova. V ní nechal mrtvý milionář cestovat zájemce o dědictví po celých Spojených státech a omezoval je přísnými pravidly. Tahle verze je krotčí a méně náročná. Cílem je za půl den posbírat kolekci bizarních předmětů a získat za ně co nejvíc bodů. Zápletka tedy vypadá docela slibně, a čas od času se tenhle potenciál přetavil do skvělých scének, jenže na dvě hodiny děje nápady nestačily, takže se ve filmu zhusta objevují hluchá místa. Když už se ale daří, tak je to trefa do černého. Postavy jsou hnané nadšením, postrádají soudnost a jsou nesmrtelné a nezranitelné. Scénář toho patřičně využil, takže například stěhování trezoru nebo pokusy získat masku Rolls-Royce by se neztratily ani v těch nejlepších komediích své doby. ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být komedie…..je to odpornost!Musel jsem se na to dívat po částech,jinak bych to asi nezvládl. Stopáž to má necelé 2 hodiny a ani u jedné scény jsem se nezasmál,naopak jsem celou dobu měl WTF výraz! U 90% obsazení máte pocit že peklo zamrzlo a čerti vás nabodávají na vidle.A pak je tu těch deset procent,přesněji řečeno trojce-Matka,syn,právník.Tady byl pocit jiný,a to že mám já popadnou ty vidle a každou špičkou jednoho z nich probodnout!Takže jestli chcete strávit zábavně 2 hodiny vašeho života,dívejte se radši na živý přenos z Poslanecké sněmovny,to je aspoň zábava,pokud se ale rádi dobrovolně mučíte tak toto je přesně pro vás! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ze hry Scavenger Hunt, kde dědicové a služebnictvo sbíráním bodovaných předmětů soutěží o dvousetmiliónové dědictví se dalo vytěžit určitě více zábavy. Arnold Schwarzenegger je tentokrát uveden i v titulcích filmu jako Lars. Arnie hraje v malé roli instruktora v posilovně, nechybí jeho typický smích a motivační slova: "...no pain, no gain." / "Žádná bolest, žádný zisk.“ / "Žádná bolest, žádné výsledky.“ / "Bez práce nejsou koláče." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Vincent Price si vo filme zahral postavu vynálezcu hier menom Milton Parker, čo je kombinácia dvoch slávnych spoločností špecializujúcich sa na výrobu stolných doskových hier - Milton Bradley a Parker Brothers. (beso74)

Reklama

Reklama