Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poručík Rick Hunter, převelený do San Diega, se opět setkává se svou staronovou parťačkou, seržantkou Dee Dee McCallovou. Čeká je rozpletení složitého případu gangu ženských bankovních lupiček. Pátrání je však zavede na místa, která rozhodně nečekali… (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chlapi by po vyloupení banky prchali někam do ústraní, ale dámy jsou jiná třída. V poklidu si sundají své ramenaté kombinézy, prohrábnou si dlouhý vlas a s taškami plnými čerstvě získaných financí vyrážejí na procházku po nákupním centru. Mne by tedy oblafly, ale Rick s Dee Dee jsou jim samozřejmě na stopě. Chvílemi je to zábavné, ale závěrečný kovbojský souboj je jasným důkazem toho, že by se měli strojem času vrátit do osmdesátých let, kdy se ty jejich eskapády daly brát vážně. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Filmový návrat se celkem povedl, Hunter je o něco charismatičtější, děj má větší spád ... ale je to film, takže se to dalo čekat. Jinak ale nic nového. Probíhá tu honba, kterou vyřeší závěrečných 5 minut. Ale oproti seriálu se film nebojí být syrovější. 55% = 3/5 ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama