Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Waynův svět je bláznivý a rozverný film, kde vedle rockových melodií a "odvázaných koček" najdete i nejodvázanější hostitele - Wayna Campbella a Gartha Algara. A když jim ještě druhořadý pracovník TV nabídne tučnou smlouvu, nemohou ti dva uvěřit svému štěstí. Brzy ale zjistí, že cesta ke slávě je trnitá, plná nebezpečí, svodů a příležitostí k mejdanům. Dokáže Wayne získat city rockové bohyně Cassandry a "utrhne" i Garth dívku svých snů? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

ewing 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, ze som cakal vela ale v podstate som nedostal nic. Par vtipnych scenok a ten zvysok...? Neviem ci som to nepobral len ja ale mam taky dojem, ze ani ostatnym sa to nezdalo moc vtipne. Ma to ovela vacsi potencial, ktory bohuzial zostal nevyuzity. ()

teltri 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jako kluk několikrát na videu v češtině .. no nic moc. Ale pak jsem to viděl v angličtině jako student a to byla šleha. Parádní pohodová jízda :) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl hned jak se objevil v půjčovnách na VHS, čili to mohlo být někdy 1993. A už od prvního (a věřím že i posledního) shlédnutí mě neskutečně odpuzuje. Dnes už si moc nepamatuju děj, jen když vidím název filmu, hned si vybavím tu odpudivost a šklebícího se Myerse. ()

LukeKiller odpad!

všechny recenze uživatele

Pozeral som na ten film triezvy. Nevydržal som to. Opitý. Nevydržal som to. Ináč mentálne ovplyvnený. Nevydržal som to. Dopozerával som ho asi mesiac a pol. Asi tak 6x som pri ňom zaspal. Takže ako liek na insomniu odporúčam. Až sa to sem bojím napísať, ale Babovřesky sú proti tomuto masterpiece... ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo tak šílenej konec, tak bych tomu dala o hvězdičku víc, ale nemám takovej smysl pro humor, abych se chytala za břicho a slintala nad tím, jak je to geniální. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Hodil by se spíš název šílený svět. Občas vtipný, většinu času hlavně nudný. Na hudbu jsem byl zvědavý, ale ničeho jsem se nedočkal. Žádný pořádný rock a ani grunge! To má přece každý správný film z devadesátek mít. Tak hlavně že to má být hudební. 2+* ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka s dobrým soundtrackom, predvídaterľným dejom a nedotiahnutým záverom. K tomu krásna Tia Carrere a Alice Cooper s prednáškou o indiánoch. Bod za scénu s Bohemian Rhapsody. Inak americká tuctovka akých bolo a bude. ()

itchyk86 

všechny recenze uživatele

tohle dílko je potřeba brát s velkým nadhledem a s tím, že autoři to prostě nemyslí vážně, což ale dokazují v dosti malém počtu scén, nicméně povedený závěr mě přesvědčil ke 4hvězdám:) ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Je to oficiální. Humor Mike Myerse mi nesedí. Poznal jsem to už u Austina Powerse a tady se mi to jen potvrdilo. A je to škoda protože tohle nemuselo být špatný. Za celou dobu jsem se zasmál všehovšudy dvakrát a to je u komedie málo. Mám rád rock a mám rád Alice Coopera, za toho taky ty dvě hvězdy. Jinak jsem si to spíš protrpěl a víckrát už to vidět nechci a dvojku mile rád vynechám. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal něco šílenějšího, ale zase mě tahle komedie nijak neurazila žádným sexuálním ani násilným humorem. Trochu jako lehčí Beavis a Butt-Head, akorát by se tam vážně hodilo víc těch gagů (i když známě Myersovy gagy). 55% ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, kde humor Mike Myerse nepůsobí tak křečovitě a stupidně (i když pár scén by se našlo).. pěkný film z prostředí kytarové hudby ()

DrawRubb 

všechny recenze uživatele

Tak to byla vážně jíííííííízda. Na co nestačí vtipné scény, to bez problémů dohání Wayneův hlas alias Vilém Čok. Bavil jsem se od začátku do konce. 4* ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Tak toto je úplná chuťovka... Paródia, autoparódia, komédia, skrátka absolútny úlet. Myers mal už v deväťdeisatomdruhom skvelý cit pre humor a aj keď to nie je humor pre každého je skvelý... Všetky cameá sú absolútne skvelé (najmä to Roberta Patricka. My favourite... :-) ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Noc oživlých herců

Noc oživlých herců

03.01.2007

Neberouc do úvahy jeho práce na namluvení Shreka, Mike Myers se z filmového plátna ztratil stejně rychlo, jako se na něj v roce 1992 skrz Waynův svět dostal. Člověk by řekl, že se tak stane další… (více)

Reklama

Reklama