Reklama

Reklama

Hledání vidiny

  • Česko Vidina vítězství (více)
Trailer

Sport, studentská láska a hudba. V den svých osmnáctých narozenin si dal Louden Swain (Matthew Modine) veliké předsevzetí - bude denně běhat, posilovat do úmoru a méně jíst, aby zhubl o deset kilogramů. To vše s jediným cílem - porazit nejtěžšího zápasníka státu Washington, živou "mlátičku" jménem Shute. Jeho tvrdý trénink ovšem přináší spíše negativní výsledky: náhle z hladu omdlí na školní chodbě, několikrát silně krvácí z nosu a nevadí mu ani, že může přijít o atletické stipendium a o možnost studovat medicínu. Jediným rozptýlením je pro Loudena studentka umění Carla (Linda Fiorentino), kterou porucha auta přinutila zastavit se ve městě. Teprve s ní nezkušený Louden poznává, co je opravdová láska ... Nedílnou součást filmu tvoří hudba Hlavní hudební motiv "Only The Young" složila skupina Journey. Ve filmu vystupuje dokonce samotná Madonna s písněmi "Gambler" a "Crazy For You". (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Umírám, jako dívka v té básni. Jenže rychleji. A při tom mi stojí." Matně si vzpomínám, že jsem taky kdysi dospíval. A stejně jako Laudon jsem měl sen, že mě na cestě za mým cílem připraví o panictví zkušenější kamarádka za zpěvu Madonny. No jo, byl jsem mladej a asi proto se mi ten triviální příběh tehdy tak líbil. Jenže proč se mi to tak líbilo i v pokročilejším věku? Že by za to mohla sexy Carla? Ne, na to už mám moc odsouloženo. Že by to byl ten zápas? Asi taky ne, protože mě zápasnický baletění vlastně nikdy moc nezajímalo. Že by Madonna v baru? Taky ne, už poslouchám něco úplně jinýho. Takže zbývá jen ... no jo, ta sexy Carla. Myslel jsem, že najdu lepší důvod, ale mokrej sen je prostě jistota. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková nikoli vyhrocená romance, prostě příběh o tom, jak chce kluk něco dokázat v řecko-římském zápase a do toho se ještě zamiluje do holky, která se ze začátku jeví jako hodně nepřístupná. Tak nějak hezky to plyne, až jsem si uvědomil, že se mi snímek vlastně zamlouvá. Herci mi tu sedli asi všichni. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Taková ta typická sportovní love story, tentokrát z prostředí řecko římského zápasu. Cesta mladého ušáka, za vysněnou porážkou žíněnkového lamželeza, která ovšem vede přes náročné snižování váhy, až na tu správnou váhovou kategorii. A aby to nebylo tak jednoduché, tak na scénu nastupuje mladá a krásná dívka a ještě mladší panic najednou neví, kde mu hlava stojí...a kdyby jen hlava. Celé tomu dává korunku Madonna a její slaďáky, takže o testosteron určitě nouze není. Sportovního tématu, je tady i tak, více než dost :-) ()

anela.sydarap 

všechny recenze uživatele

Příběh studenta, který se věnuje řeckořímskému zápasu. Je to takový ten typický film o nadějném sportovci co se chce pevnou vůlí a silou těla dopracovat ke svému cíli - vítězství. ()

Reklama

Reklama