Reklama

Reklama

Recenze (4)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný noir, který překvapí zejména zajímavým pootočením žánrových klišé - např. ženská hrdinka by ve většině noirů byla pěkná mrcha (což zde rozhodně není) a hlavní hrdina si svůj pád způsobuje úplně sám a jen díky své neschopnosti stavět se k problémům čelem. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Upjatý a nudný doktor, který žije nudným a spokojeným rodinným životem, kde se všechno řídí podle přesných časových rozvrhů se spustí s krásnou zpěvačkou Norou Prentiss a místo, aby se jednoduše rozvedl a vzal si jí, tak začne dělat totální hovadiny, až si totálně podělá život, i když Nora sama je hodná, milá a chápavá a k ničemu ho nenutí. ... No zkrátka a jasně mě tento příběh losera, co si všechno podělal, i když měl plno jiných alternativ, příliš nebavil. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Klasický námet, keď muž (dôstojný doktor a chirurg) uteká z bezpečného tepla rodiny (ktorá tu ma nevídane väčší priestor) za dobrodružstvom a vzrušením. Zapozerá sa do svojej pacientky – atraktívnej barovej speváčky. Skvelé noirové finále – obsahovo aj vizuálne. SPOILER. Takto to môže dopadnúť, keď muž nemá „gule“ povedať žene, že má milenku a chce sa rozviesť. Názov aj úvodných 15-20 minút môžu zavádzať, že Nora je zákerná femme fatale, ale nie je tomu tak. Len trošku flirtovala, to je všetko. Za všetko si môže mužská postava len a len sama... ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nemuzu dat vic nez 3+. S Ann Sheridan jsem se pro tentokrat nezkamaradil zas az tak moc, a celkove ladeni pribehu mi prislo ponekud naivni. Tj. pribeh lekare, ktery udela radu nesmyslnych rozhodnuti za sebou (zrejmne pod vlivem emoci :-)), az skonci spatne...trosku podobne filmum jako je napr. Quicksand, nicmene u automechanika mi prisla ta cesta dolu pochopitelnejsi nez u lekare - chirurga...Nicmene film to spatny vubec neni a pokud vyjde na DVD, v me sbirce chybet nebude... ()

Reklama

Reklama