Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odkrytí masového hrobu čítající 50 těl není příjemný zážitek pro policii ani pro Michelle a Ryana (Kate Hodge a William Butler), kteří Texasem projjíždí. Cestou kterou jim poradil "Kovboj" Tex (Viggo Mortensen) narazí na neznámého řidiče, s kterým mají malou potičku a musí vůz opravit, tam se poprvé zjevuje "Leatherface". Dopravní nehodou se jim komplikuje uprostřed lesů život, Michelle sice nachází útočiště, ale spadá do spárů kanibalské rodiny, kde Ryane umírá. Záchrana přichází v podobě "víkendového lovce" Benna (Ken Forre)... (Rodriguez)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

No nevím.. Jsem velký fanda texaskeho masakru, ale tohle byl snad nejslabší díl.. Většina filmu ve tmě, člověk nic nevidí, nudné dialogy dvojice, která se věčně jen hádá.. Nic moc

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Leatherface dostal pěknou pilu.Takový dva divní týpci a leatherface co mučí mládý pár mi příjde otřepané ale dobré pro hororovou komedii.Film se držel nechybělo mu trochu kapky hixploitation ani akce.

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama