Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj začíná roku 1885, kdy se bohatý statkář Francisco Alcazar dovídá, že má krom syna Andrese ještě nemanželského syna Juana. Při nehodě však umírá a jeho žena Sofie schovává dopis, ve kterém Francisco uznává Juana za svého syna. Catalina de Altamira je vdova a má dvě dcery - Monicu a Aimée. Catalina a Sofie se dohodnou, že až Monica a Andres vyrostou, vezmou se. Sofie posílá Andrese do škol ve Francii a také se ujímá výchovy děvčat. Aimée posílá do Mexiko City a Monicu připravuje na roli manželky.

Po 15 letech. Z Monicy je nádherná, pokorná, mladá žena, která čeká jen na návrat Andrese. Andres se však při návratu v hlavním městě potká s Aiméé, ze které se stala koketa a prostopášnice. Andres se do ní zamiluje a oznamuje své matce své rozhodnutí oženit se s Aimée. Monica se cítí ponížená a pokořená a proto se rozhodne vstoupit do kláštera a stát se jeptiškou. Aimée se mezitím seznámí s Juanem a zamilují se do sebe. Aimé s ním stráví noc a Juan ji slíbí, že se jednou vezmou. Když Juan odjede a do města přijde zpráva, že byl uvězněn, Aimée se vdá za Andrese, protože nehodlá být chudá. Po návratu Juan zuří a Monica, aby zabránila tragédii, vdá se za něj, i když ho nemiluje. Čas pracuje pro Juana a Monica začíná svého muže obdivovat pro jeho čestnost, upřímnost a nakonec se do něj vášnivě zamiluje. (Krasus)

(více)

Recenze (4)

Austen 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, která se mi líbila a mé hodnocení je tedy v rámci žánru. Toto dílo tak trochu i popírá některé žánrové rysy, kterými obvykle telenovely naštvávají. Děj ubíhá docela rychle a svižně a nestává se, že se jedna příhoda rozvleče do 20 dílů. Postavy jsou výrazné a mají věrohodně nedokonalé charaktery. Také zasazení do historického rámce jak velí románová předloha je šťastné. Založené je to na dráždivé komfrontaci výrazných postav a jedinou slabinou jsou trochu jednoduché dialogy. Seriál jsem měla možnost vidět v zahraničí v původním znění a ač jsem nejsem ve španělštině extratřída, tak jsem vše chápala a jak dobře -slovní zásoba dialogů není bohatá (juan yo te prego, yo te suplico), ale proč ne. Seriál běhal i zde a to mne minulo, ale jak znám náš dabing - skoro lepší. Prostě toto mi skoro nepřišlo jako telenovela, ale historická romance. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Telenovela v historickém hávu - dvě povahově odlišné sestry a tajuplný charismatický muž. Viděla jsem jen několik dílů vlastně náhodou (když seriál začali dávat v televizi, tvrdla jsem zrovna s nemocným dítětem doma a tohle bylo milé zpestření), ale můžu říct, že se mi celkem líbily. Myslím si, že barvotiskovému obsahu telenovel historické kostýmy sluší. Debilita většiny telenovel podle mě spočívá v tom, že do moderní současnosti je vsazena zápletka jak z 18. stol. Na Divoké srdce jsem se přestala dívat jen z časových důvodů a docela ráda bych se na ně podívala znovu. ()

Lilian 

všechny recenze uživatele

První telenovela, kterou jsem viděla a dodnes si ji pamatuji. Žádná další už se mi tak nelíbila. Pěkní lidé, zajímavá zápletka, velká romantika. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama