Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V romantickém thrilleru Ruby Cairo poznáváme Bessie Faro (Andie MacDowellová), oddanou manželku a milující matku tří malých dětí. Žije z ruky do pusy, zatímco její manžel Johnny Faro (Viggo Mortensen) cestuje po světě jako obchodník se součástkami letadel. Po tragické zprávě o Johnnyho smrti při letecké havárii, zničená a opuštěná, s hypotékou a hromadou účtů, svěří děti chůvě a odjede do Veracruzu, aby pohřbila svého manžela, svou první a jedinou lásku. Po identifikaci jeho chabých ostatků, vystrojí za poslední dolary pohřeb. Před návratem domů zjistí, že muž, kterého znala a milovala, měl ve městě kancelář, o jejíž existenci vůbec netušila. Bessie se podaří odkódovat veracruzské bankovní konto manžela, kde nachází několik tisíc dolarů v hotovosti. Bessie se vrací do Los Angeles, aby v kódovaných informacích našla další banky a v nich schované peníze svého manžela, které přece jen zanechal pro svou rodinu. Pořád neví, proč Johnny toto tajemství před ní ukrýval. Postupně navštíví Bahamy, Anglii, Švýcarsko, Řecko a Káhiru, sledována nějakou neznámou a nebezpečnou společností. Pomalu si zaplňuje mezery ve vědomostech o svém manželovi a její cesta se mění na riskantní dobrodružství, daleko přesahující její nejdivočejší představy. (Butterfly Video Entertainment)

(více)

Recenze (14)

monolog 

všechny recenze uživatele

nějak nechápu, jak si ti herci vybírají role. tohle podle mě muselo vypadat jako blábol už na papíře. a na celuloidu to už tak jen nevypadá. zápletka o ničem, děj mdlý a zdlouhavě nezábavno nezáživný, postavy lepenkové a předvídatelné. nelíbilo se mi to a nic na tom ani nezmění Liam Neeson. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl... Další z nepřeberného množství marných Hollywoodštin s nepochopitelně dobrým obsazením... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který mne moc neoslovil. Ale vím, kde je chyba. Hraje tady Liam Neeson a to sráží mé hodnocení alespoň o jednu hvězdu. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězda je jen za Vigga Mortensena a pyramidy - že se mé oko potěšilo. Jinak příběh je to prapodivný. Ten, kdo ho zařadil do kategorie "mysteriózní", musel mít hodně upito... :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky nudny plany dobovy produkt z rannych 90s. Jedine, co stoji za zmienku je ucast Aragorna, teda pardon Vigga Mortensena   : 20 % ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Na sledovanie tohto filmu ma zlakalo cisto len herecke obsadenie a preto som bol prekvapeny s prijatelneho priebehu filmu. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Januar 1999 vojenské kino Krškany-Nitra druhý film hneď po Študentke so Sophie Marceovou.Kino plné vojakov, ktorí komentovali úplne všetko.Vtedy sa mi to zdalo špičkové preto tak vysoké hodnotenie.Film ma odniesol preč od tej zelenej magoriny na výlet po "celom svete". ()

ZelenyPaul 

všechny recenze uživatele

Podivný slepenec romance , thrilleru a dobrodružného filmu. Dokonce i hudba Johna Barryho je mdlá a nevýrazná a tak jedinou pozitivní vzpomínkou na film zůstává výstup hlavních protagonistů na vrchol pyramidy - což je dost málo. ()

Reklama

Reklama