Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Shank sbírá lebky. Lidské lebky. Spolu se svým irským pomocníkem, taky pěkným ptáčkem, si vyhlédnou vhodný přírůstek, přemluví ho ke své hře a uspořádají na něj velkolepý hon. A těmto dvěma psychopatům padl do oka právě Pest. Snadno ho zlákali na odstupné 50 000 dolarů za jeho hlavu a řekli mu: Utíkej, utíkej! Jestli se trefíme, máš smůlu. Od té chvíle začalo být Pestovi v Miami pekelné horko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

tron 

všechny recenze uživatele

Tento film našťastie dávno padol do tmy zabudnutia, ale i tak je na ňom pre mňa niečo nezabudnuteľné. Je to prvý film, ktorý mal taký skvelý trailer, že som behom pol hodiny od pozretia zabehol do požičovne a ešte v tej istej pol hodine bol v prehrávači. Písali sa temné a šialené 90. roky a vtedy to tak proste bolo, vtedy sa ešte verilo trailerom. Na tomto filme je najvtipnejší trailer. Film samotný je strašný. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Chujovina, ale zase John Leguizamo si to celkem dával a bylo vidět, že to bere jako úplnou píčovinu. Prostě celkem prdel. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Byla to sice nehorázná kokotina (ty já mam rád) ale na začátku (scéna ve sprše) jsem se válel smíchy a to se u komedii stává málo kdy na tu scénu nikdy nezapomenu a furt se tomu budu smát směju se až do ted :D:D fakt ujetý tohleto ale jinak pěknej film už sem to viděl hodně krát! :) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nic pamětihodného, počáteční scény mně málem odradily, nakonec se jim člověk v závěrečných titulkách možná i směje ;-) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Síce veľmi neobľubujem ztreštené komédie na spôsob Jima Carreyho, ale na tejto som sa celkom dobre bavil. Leguizamo odhadol tú správnu mieru a nerobí zo seba magora, ale je fakt smiešny. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "úchylná" komedie, u které se ale budete bavit pokud máte rádi bláznivý humor ala Jim Carrey.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

John Leguizamo je herec, ktory nema ani stipku komedialneho talentu. Najlepsie mu idu role drsnych typkov ala Collateral damage s Arnoldom Schwarzeneggerom alebo Land of the Dead. 30 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Crazy komedie, která má hodně nenáročný, jednoduchý, puberťácký humor. A i když jsem se párkrát pousmál, i tak to na mě bylo až příliš debilní. Hlavně ten fekální humor mě tady štval, ale bez něj se evidentně americké komedie neobejdou. Navíc mě to i celkem nudilo, ale zase na jedno zhlédnutí se to dalo. A líbilo se mi, že sám hlavní herec, John Leguizamo, svoji roli nebral vážně. Každopádně je to lehce zapomenutelné a na víc jak 2* to rozhodně není. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, či má tento film zlé herecké výkony a zlý dej. Tento film mal byť vtipný. A mne sa zdal byť vtipný. 5/10 ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Proč název úchyl ????? - tohle nebylo úchylné, ale spíš bláznivá komedie o jednom bláznivém týpkovi, který se dostane do opravdu prekérných situací u kterých se jistojistě zasmějete.. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Českej titul neni uplně přesnej - trefnější by bylo: "Hovado" (resp. "Hovadina"), což by dokonale vystihlo celej film... Hodně trapnej mišmaš Ace Ventury a Živýho terče... bohužel (naštěstí) John Leguizamo není Jim Carey a Paul Miller není John Woo... Totálně zbytečnej film ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

mladej john leguizamo zde potvrzuje, jak trnitá je v hollywoodu cesta k dobrejm rolím. přesto věřim, že by si něco podobnýho klidně střihl i teď. ()

Reklama

Reklama