Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál navazující na film Transformers the Movie. Přestože Autoboti vyhráli nad zlotřilým Unicronem, ještě nevyhráli nad ještě horšími Deceptikony v čele s Galvatronem (Megatronem, kterého vskřísil Unicron, dal mu nové tělo a nové jméno Galvatron). Přestože Autoboti už nemají moudrého a silného Optima Prima, který by jim dokázal opravdu pomoci, musí se Autoboti spolehnout na Rodima Prima (dřívějšího Hot Roda), který se teprve účí jak být správným vůdcem. Autoboti i Deceptikoni vybudují na Zemi svá města: autobotí město Metroplex a deceptikoní město Triptikon. Bohužel někdy až příliš se svými přáteli okusí, jaké to je, když nemají po boku moudrého Optima Prima. A tak i Rodimus Prime pozná, jaké to je být vůdcem a stát proti Galvatronovi.

Přestože je Optimus mrtvý, později jeho tělo objeví skupinka lidí, která často pročesává vesmír v naději, že něco najde. Se zprávou se vrací na zem, aby uvědomili Autoboty. I přes všechny překážky Optima vzkřísí a tak si alespoň na pár dnů dají Autoboti s Deceptikony smír. Ze strachu z Optima Prima, Deceptikoni odletí na nedaleký a nově opravený Cybertron a tam posbírají celou armádu, aby mohli zaútočit znovu. A tak válka začíná nanovo. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou slabší některé dobré. Nicméně na klasické G1 to nemá. Japonci tam navíc opět cpou jejich humor a věčné sebeobětování. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Je cosi na téhle sérii dobrého, ale i špatného, nová hlavní záporná postava, je dobrej, ale..... tak nějak to ztratilo trochu kouzla G1, navíc třeba Daniel se choval v mnoha dílech hrozně retardovaně. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

52% / Japonské pokračování G1 a to především navazující na třetí řadu, ignoruje se zde děj filmu z roku 1986 s i posledních dílů třetí řady kdy obživne Optimus. Oproti předchůdci je The Headmasters docela zklamáním, sice se zlepšila animace v některých ohledech ale bohužel to je tak vše, hlavní charaktery nejsou moc sympatické, děj je vesměs nezajímavý, stejnorodý a nudný a světlých momentů velmi rapidně ubylo, navíc se zde objevují různé bizarnosti spjaté s dějem, které mnohdy nemusí dávat úplně smysl. Celkově seriál není moc jednoduchý na sledování, kvůli chybějící kvalitě scénáře a postav jde o velmi průměrné dílo, které vám maximálně ukáže další nové postavy a pár zajímavostí o původu Targetmasterů nebo Headmasterů, jenže to je tak vše co nabízí... ()

Reklama

Reklama