Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, jaké zmatky, nepříjemnosti a nedorozumění, ale také, kolik humorných situací může způsobit jedno krásně vybarvené a šťavnaté jablko, vypráví dnešní bláznivá silvestrovská komedie. A jak to všechno začalo? Na Silvestra si koupí pracovnice knihovny Jitka (I. Janžurová) jablka a při kousnutí do jednoho z nich si vypáčí čelist. Společně s kolegou Karlem (F. Němec) se pokouší různými způsoby vrátit čelist zpět, ale marně... Jak tato prekérní situace dopadne, a to ještě navíc poslední den v roce, to už vám neprozradíme – jen vám popřejeme pěknou zábavu! (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na Silvestrovskou taškařici dobré až moc. Herci to nijak s výkonem nepřeháněli, ale veslo tu rozhodně bylo. Ke chvilkovému odpočinku naprosto optimální věcička, na kterou lze hodit očičkem i podruhé. Já jsem tak již učinil několikráte. Totéž mohu klidně doporučit i dalším, pokud ovšem nejsou nijak nároční. ()

Reklama

Peabody 

všechny recenze uživatele

Hrozný. Spousta herců. někteří /Němec, Janžurová, Řanda, Hašek) i velmi dobří a většina jen tak mrckuje a je děěěěsně vťypná. Taková klasická trapně přehrávána komedie pro silvestrovký program, vycházející z předpokladu, že všichni jsou ožralí tudíž vděční za každý hlasitý smích, prsení a střídání podprsenek Lenky Kořínkové, pištění Ivy Janžurové, přesuny z jedné kulisy do druhé, atd. Tohle se panu Hudečkovi fakt nepovidlo. Ta hvězdička je za to, že tehdy ještě nebyla trapná slovní vulgarita normou pro humor jako bohužel o 40 let později. Jinak je to prostě blbý humor ve stylu TV Nova, aniž by tehdy kdo tušil, co to bude. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skutečná silvestrovská šaškovina, místy hodně uřvaná a cíleně rádoby vtipná. Na druhou stranu obsazení je přímo lahůdkové a nabízí především Františka Němce v příjemné roli uštvaného slušného človíčka, jehož kolegyně (Janžurka) má neustále vypadávají hubu z pantů a musí se o ni postarat, zatímco jeho milá (vyprsená Kořínková) na něj doma čeká se silvestrovskou oslavou. Celé se to tedy zamotá, do toho přibude manžel oné kolegyně a sousedka v podání Helenky Růžičkové. Na první podívanou celkem slušné, po zamyšlení hodně chabá a docela dlouhá groteska. Hudba: Zdeněk Šikola ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych ráda poznamenala, že jsem nikdy nepochopila obsazování Kořínkové do role sexy samic. No nic... Tady má teda sexy (???) Lenka krocana v troubě a její milej (Němec) jí říká láskyplně "krůto" (!!!) v rámci erotické předehry po telefonu. Poté na scénu nastoupí Janžurka a chce přes hubu... Pak se tam mihne asi 30 dalších postav a celý tohle scénáristický inferno trvá dohromady skoro 40 minut, přitom 15 by bylo až až. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Když Alena (Lenka Kořínková) kontroluje v úvodu krocana, tak jde zahlédnout v pravém horním rohu mikrofon. (Duoscop)

Reklama

Reklama