Reklama

Reklama

Modří andělé jsou tajná jednotka hongkongské policie, kterou vede kapitán Sung. Tuto jednotku tvoří tři špičkové agentky: Yardley, Rosa a Amy - smrtonosné trio! Každá z nich je krasavice a... bojovnice, jaké není rovno. Hongkongské úřady se začnou dožadovat jejich pomoci, když se do města vrátí Jacky Chen, člen jednoho z největších syndikátů. Jacky se střetl s jedním z šéfů newyorského podsvětí a teď se chystá výměnou za osobní svobodu zradit své bývalé kumpány. Modří andělé chtějí informace využít k tomu, aby vypátrali jeho šéfa Chu Chung Shinga, muže, který zbohatl obchodem s otroky. (Intersonic)

(více)

Recenze (37)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nemá to takový odpich jako Železní Andělé, navíc to pohřbívá spolehlivě český dabing(nemyslete si, že jsem nestrávil hodiny snahou sehnat originální znění!), ono je fakt těžké udržet vážnou tvář, když jeden ze záporáků se jmenuje Jackie Chan, případně, závěrečná věta Michael, cos mi to udělal? :) To je fakt moc. Na druhoustranu akční scény jsou slušné, Moon Lee je skutečně expert na martial arts, kaskadérství a tím pádem hvězda první velikosti akčních filmů. Závěrečná sekvence, kdy si děvčata rozdají poloautomatické zbraně a pušky, vyrazí do akce je hodně silná. Škoda poměrně slabého obsazení + někdy zbytečné zrychlování scén, vypadá to jak z grotesky. Na druhou stranu uvidíte jedno povedené pěvecké číslo Moon Lee i vtipnou cross dress vložku. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Na VHS před lety to byl jeden z mých nejlepších filmů tehdejší doby. Viděno dnešníma střízlivýma očima neskutečná hovadina. Hudba jak z pornofilmu, debilní dialogy, dabing, herecké výkony, trapní herci, pyrotechnika, souboje alá skákající opice-vše je neskutečně trapné. Hned po prvních pěti minutách jsem to chtěl vypnout, s utrpením do konce jsem se díval jen proto abych zjistil, co se mi na tomhle filmu mohlo líbit. Nic.Výstižně to popsal Flipnic. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tu hraje hlavní roli nostalgie, ale na tomhle fláku jsme vyrůstal ! Když jsem byl ještě malej hajzl, tak jsem tenhle kousek sjížděl na VHSce skoro dennodenně ... a i po těch mnoha letech, když jsem si to pustil dneska s tím stejně příšernym českým dabingem jako kdysi, to neztratilo nic ze svého půvabu. Děj debilní, ale akce od začátku do konce ... střílení, kopačky a "Jackie Chan" ! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý Hong Kongský akčný film, ktorý je prvou časťou dobrej akčnej trilógie. Má celkom dobrý príbeh o snahe zneškodniť šéfa mafie pomocou agentky v utajení a zároveń ochrany svedka, pričom je aj dobre spracovaný, ale nie je moc výrazný a tak podľa mńa po nie moc dlhej dobe väčšina divákov na príbeh tohto filmu zabudne. Akcie je tu dosť a prichádza približne v pravidelných intervaloch, takže nuda tu nemá šancu. Akčné scény nie sú moc odlišné od akcie zo série Železní anjeli, ale tá je o niečo slabšia. Hlavne súboje nevynikajú nejakou prepracovanou choreografiou, ale aj tak sa mi páčia a sú aj zábavné, hlavne zneškodnenie svedka jednou z hlavných hrdiniek, ktorú obťažoval. Ale aj tak som spokojnejší s prestrelkami, ktoré sa vyznačujú veľkým množstvom zabitých a častým používaním veľkých kalibrov a výbušnín, takže zabitý často letia vzduchom. Najviac sa mi páči výborný koniec, kde hlavné hrdinky zabijú desiatky protivníkov alebo akcia na poli. Z hereckého obsadenia som spokojný hlavne s hlavnou hrdinkou a zabijakom zo strany mafiánov. Som rád, že som sa konečne zoznámil aj s touto sériou a táto jednotka je z nej najlepšia. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páči mne na 74%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

První snímek ze série ULTRA FORCE, která patřila spolu s RED FORCE, ŽELEZNÝMI ANDĚLY a „šaoliny“ k prvním titulům Intersonicu. Intersonic ji vytvořil ze tří různých hongkongských snímků KILLER ANGELS (1989), DEVIL HUNTERS (1989) a UNDER POLICE PROTECTION (1990), přičemž poslední jmenovaný nenatočil nikdo menší než nechvalně známý Godfrey „Ninja“ Ho a Intersonic důvtipně použil jeho přeložený originální název Pod policejní ochranou jako podtitul trojky ULTRA FORCE. Ale pozor!!! Nálepky ULTRA FORCE, RED FORCE, IN THE LINE OF DUTY aj. nebyly pevné a ve světě se pod nimi ukrývalo ledacos. Všechny tři Intersonicem vybrané tituly měly jednoho společného jmenovatele a sice jednu z nejslavnějších a nejpůvabnějších HK „girls with guns“ Moon Lee (v RED FORCE zase ponejvíce úřadovala Cynthia Khan). V komediálně odlehčených KILLER ANGELS alias ULTRA FORCE I., které považuju za nejlepší „force“ dostala Moon nejvíce prostoru a také možnost ukázat vedle svého léta trénovaného bojového umění i svůj komediální, taneční (http://www.youtube.com/watch?v=s0inUFlugtw) a pěvecký talent a film je natolik svižný a zábavný, že ani po letech nenudí. FORCE filmy se vyznačovaly chaotickými přestřelkami, zrychlovanými souboji, pro HK charakteristickými zvukovými efekty, intersoňáckým dabingem nesedícím na pusu a neskloňujícím některá jména („Michael, co jsi to udělal?“) a velkolepými finále, při kterých v posledním záběru buď někdo někomu umíral v náručí nebo vyskakoval z vybuchujícího domu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama