Reklama

Reklama

Bill a Ben

(seriál)
  • Velká Británie Bill and Ben
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, 2001, 7 min

Obsahy(1)

Bill a Ben Kluci z květináče prožívají příběhy na zahrádce kde žijí. Bojují se strašidlem z odpadků, pátrají po zloději želviných brýlí, musejí si poradit se zrádnou lepicí páskou a mnoho dalších příběhu. V zahradě, kde žijí, jim nic neunikne. Tento animovaný rodinný seriál je určen spíše pro mladší ročníky. (kapsomut)

Recenze (34)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

KyTiTi kolik hvězdiček, MiTi asi 2, KyTi MiTi... V tichém koutku zahrady, blízko kůlny, potkáte Billa a Bena, kluky z květináče. / Viděné epizody cca *23.dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní TV-seriál. Seriál pro nejmenší, aneb učme naše děti novému jazyku! Kykyti Mititi| Průměr všech zhlédnutých epizod: 40% (1*) | ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Kyititi mititi ? Kýčovité, ale bohužel i to si můžou tvůrci dovolit, protože je to přeci pro děti, kterým lze naservírovat cokoliv a stejně se jim to bude líbit. Ale tohle už opravdu hraničí s demencí. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dětský seriál o dvou květináčích a jejích dobrodružstvích v zahradě. Pro mě je to jeden z nejhorších pohádkových seriálů, které jsem kdy viděl, ale nejsem cílová skupina, malé děti to možná vidí jinak. 30% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Toto ma nikdy nebralo.. hrozné animácie, nezábavne, bez deja, nudné,.. takto by som mohol pokračovať ešte asi týždeň, ak nie viac. Nerozumiem menším deťom. Ako môžu toto pozerať? 10% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Seriál určený především pro ty nejmenší. Vytvoření postaviček chlapců stvořených z květináčů byl celkem dobrý nápad. Nepochybuju o tom, že autor má fantazii a umí s ní pracovat, ale mohl ty kluky naučit alespoň mluvit. Mitikiti je sice vtipné, ale pouze na chvilku. Mě to přišlo naprosto stupidní. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Kyti miti to bylo hrozné!!! Chudáci děcka, netuším, co jim takový seriál, kde hlavní hrdinové neumí mluvit, dá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ta dvě paka z květináčů jsem musel vždycky protrpět, když jsem v Kouzelné školce čekal na lepší seriály. Ale jakoukoli současnou parodii na tahle britská jelita si rád pustím. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost, nechápu jak takový seriály můžou pouštět dětem. Přibližně stejný odpad jako Teletubbies. ()

lucascus odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza, chudáci děti...kdy už tvůrci pochopí, že když chtějí vytvořit nějaký dobrý dětský seriál, nestačí vytvořit dialogy ve stylu "kytiti mytiti"? ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Čím se ty děti dnes ,,krmí,, od rána do večera? Kluci z květináče? Fůra zábavy někde na dvorku, kdy pobíhám v květináči? Fíha to bylo něco otřesného... odpad! ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Myslim, že jako malej jsem na to místy koukal, ale už tenkrát jsem nesnášel kytku a želvu. A když se na to kouknu dnes, tak se mi jen potvrzuje, že tohle je jedna z těch horších pohádek pro menší. ()

Reklama

Reklama