Reklama

Reklama

Recenze (3)

dezorz 

všechny recenze uživatele

Pokial nieco skutocne nieco dokaze ist v stopach Monty Pythona, uchylnych surealistiyckh genialne precitenych skecov, tak je to Fast Show a samozrejme u nas totalne neznamy Paul Whitehouse. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Možná jsem na ty nové pořady s "moderním humorem" zbytečně přísný, ale když se člověk podívá na starší klasiky (kam beze sporu patří i Fast Show), tak nemůže hodnotit jinak. Paul Whitehouse je tu naprosto výborný. Hodně mě těšil očividný vliv Reevese s Mortimerem. Takže je to místy i hodně hloupé a přímočaré. Ale pořád hodně dobré. Pokud bych měl jmenovat mé nejoblíbenější skity, tak je to nepochybně "Jazz a Indie Club". ()

Krachen 

všechny recenze uživatele

Rychlý sled skečů, britský humor a herecký koncert Paula Whitehouse a Marka Williamse. V parodiích na pořady BBC z devadesáterých let se občas ztrácím a některé vtipy jsou opravdu přímočaré, ale funguje to. V jednu chvíli přišlo i upřímné dojetí - Rowley Birkin QC a jeho příběh o lásce z války. Oblíbené Jessie's Diets/ Experiments/ Fashion Tips, Unlucky Alf, I'll get me coat, Ken&Kenneth, Offroaders, Brilliant Kid, Robbish Dad, Jazz Club...Nice. ()

Reklama

Reklama