Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku se začínají množit případy vražd, které svou brutalitou a provedení svědčí o pachateli mimořádných schopností. Mezi obětmi je majitel školy asijských bojových umění, který měl pověst neporazitelného mistra. Zabiják navíc posílá policii zprávy o svých budouích "terčích". Bývalý specialista na masové vrahy O'Hara však nemá mnoho chuti se do boje s šíleným maniakem pouštět. Tuší totiž, že v brzké době se stane jedním z cílů šílence. Musí se proto připravit na očekávaný útok. Bude totiž veden mistrovským způsobem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pár velmi hezkých soubojů, naprostá absence alespoň průměrného scénáře, velmi mizerné herecké výkony a stupidní dialogy. Jednu umolousanou hvězdu za ty bitky. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

je to úplne priemerný akčný film s Gary Danielsom. Má iba priemerný príbeh o hľadaní vraha, majstra bojových umení, ktorý zabíja iných majstrov a na stope je mu dvojica detektívov, ktorí sú tiež dobrí bojovníci. Spracovanie je tiež len úplne obyčajné, celý čas sa film dokáže udržať na úrovni, aby nenudil, ale zároveň ani vôbec ničím viac nezaujme. Akcie je tu dosť a nie je zlá, ale ani sa mi výraznejšie nepáči. Jej záporom je, že sa tvorcovia až moc snažili o Hong Kongský typ choreografie a tak ešte viac vynikne, že sa s pravou Hong Kongskou tvorbou táto akcia nedá porovnávať ani len omylom. Kamera v súbojoch je síce prehľadná, ale pôsobí až moc amatérsky. A nepomáha ani prostredie, v ktorom sa akcia odohráva, vždy je prinajlepšom priemerné. Plusom je aspoň Gary Daniels, ktorý mi už viackrát ukázal, že je dobrý bojovník a tak v tomto filme ma iba akcia s ním aspoň trochu zaujala. Z akcie by som aspoň trochu vyzdvihol celkom dobré prepadnutie skupiny zločincov v byte a niektoré fázy finálneho súboja. Z hereckého obsadenia za niečo stojí iba Gary Daniels, zvyšok ani nestojí za reč a hlavný záporák Darren Shahlavi je síce dobrý bojovník, ale bez štipky charizmy a v tomto filme to platí snád´ najviac. Réžia a technická stránka filmu je skôr podpriemerná. Keby som nebol fanúšik akčného žánru, tak by som dal určite nižšie hodnotenie, ale takto nie som výraznejšie sklamaný, ale druhýkrát si už tento film nepozriem. Objektívna kvalita filmu- 39%, film sa páči mne na 52%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Drsny Gary ve spickove forme pribeh slabota misty pripomina Tygri spary celkem nic moc ale kdo by se na Danielsovi kousky nekouknul jeho spickove bojove umeni zvysuje kvalitu skoro u kazdyho filmu mam tohoto masakratora proste v oblibe a proto jeho filmy zasadne nadhodnocuji takze v tomto pripade to bude za tri ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

K samotnému ději Krvavého měsíce se nebudu nijak obšírněji vyjadřovat. Není moc o čem psát. Dovolím si tu takové menší zamyšlení. V tuto chvíli mám na svém kontě přes 1000 hodnocení a zhruba 350 komentářů. Když si tak uvědomím co si u mě zaslouží tu jednu čestnou hvězdičku a zachrání se před sklouznutím do úplného odpadu tak je to: jakýs nástin děje, herci používající aspoň dva výrazy ( bezradný a zmatený - to je minimum). Dále kamera zachycující aspoň trochu souvisle a jakž takž srozumitelně dění na place. A tohle všechno i Bloodmoon splňuje. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels a policajt co si hraje na kouzelníka jsou dobrá dvojka, bojových scén tu bylo celkem dost, ALE zaporák Shahlavi působí hrozně komicky a ten konec s tou bombou se mi taky nelíbil. Lepší dvě hvezdy. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Devadesátkové akční bojovky mě doprovázely ve zlatých VHS létech, kdy jimi videopůjčovny byly plné. Žral jsem jeden za druhým, kvalita filmu se určovala pouze v soubojích. Bloodmoon je ultimátní průměr, kde vévodí Gary Daniels, jehož bojové umění bylo v té době na svém vrcholu. Od takového filmu nečekám nic jiného, než povedené souboje a plejáda bojového umění. To, že vše ostatní je sračka, moc dobře vím, ale je mi to fuk. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hnusna vykradacka Tigrich pazurov. Miesto Bolo Yeunga tu hra psychopata, ktory vrazdi majstrov v bojovom umeni, aby si dokazal, ze je najvacsi borec, Darren Shahlavi. A Cynthiu Rothrock a Jalala Merhiho v ulohach policajtov, ktory po nom patraju nahradili Gary Daniels a Chuck Jeffreys. Na pomoc si v ulohe rezisera zavolali azijskeho choreografa, ktory sa podielal aj na takom megahite ako je Jackieho Drunken Master 2. Karty na to aby trumfli Tigrie pazury mali rozdane dobre, ale vobec ich nevyuzili. Pribeh je po kazdej stranke debilnejsi. Shahlaviho zaporak je klasicky muhehe magor bez stipky charizmy, Jeffreysov detektiv nevhodne a trapne predvadza pri vysetrovani na odlahcenie situacie kuzelnicke finty a Danielsova postava je nemastna neslana. No a bitky aj ked tocene HK stylom postradaju dynamiku, navaznost medzi zabermi tiez nie je najlepsia a praca s lanami je tiez divna (protivnik po udere nespadne logicky na zem, ale zrazu vyleti do vzduchu). Proste premarnena prilezitost. 2/10. edit 2020. Tak som si to zopakoval a čo sa týka deja, tak je to stále slabá a hlavne trápna vykrádačka Pazúrov. No a bitky? No dobre, tie nie sú až také zlé. Lanami je dojebané hlavne finále. V ostatných bitkách sú laná použité len občas. Čo mi pripadá komické a často divné je choreografia, ktorá vykráda kúsky z Jackieho filmov. Doslova som v jednotlivých bitkách a chvatoch videl konkrétne Jackieho filmy z ktorých sa inšpirovali. Pritom väčšinou nič nové do bitky nepriniesli. Vzhľadom na to jak sa film berie seriózne a herci tvária vážne pôsobia tie hravé bitky divne. Najviac sa mi páčil duel Daniels vs. Shahlavi uprostred filmu v tom byte. Ten bol fakt solídny, dynamický a aj po choreografickej stránke tam predviedli nejaké neopozerané chvaty. Zvyšok bitiek je na USA pomery vysoký nadpriemer ale na Jackieho pomery mierny podpriemer. Film ako celok je ale slabota a mimo bitiek nemá čím zaujať. 4/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jedno z naj béčkovitejších béčiek aké kedy boli natočené. dej je o ničom, herci otrasný, réžia (až na boje) nevýrazná. ak nemáte v nedeľu čo robiť a totálne sa nudíte tak si to pozrite. neručím však za to že sa vám to bude páčiť. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tohle byl instant love od prvních sekund. Naprosto cheesy hlášky, záporák co zabijí oběti pomocí kovových prstů či detektiv co náhodně dělá kabaretní kouzelnické triky při vyšetřování. Je to prostě ujetý devadesátkových akčňák který nesmíte brát vážně a on se hlavně ani vážně nebere. Je tu totiž dost humoru a to nejen mezi hlavním duem. To je složeno z již zmíněného kouzelníka a bývalého poldy. No a musím říct že oba dva jsou skvělý a jejich budující se vztah mě po celou stopáž bavil a to i spolu s dalšími postavami. I přes to že film celou dobu baví v příběhu, tak jeho hlavní devízou je akce. Ta je po vzoru hong-kongských akčňáků a dle mého se povedla výborně (třeba fight 3vs1) a choreografie i lokace bitek byli výborné. Za mě prostě pecka, navíc miluju hudbu v těhle filmech. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Škoda, že mistrovským způsobem neblo vedeno natočení tohoto snímku. Další z přehršle nesmyslně násilných filmů. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels ako najatý policajt ,aby dostal spolu s novým kolegom Zabijaka obetí , Klasický akčný film 90 rokov , ktorý nič nepokazí 3* ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bojový scény mne opravdu bavily, hlavně scéna v bytě byla fakt zábava. Škoda, že tu nebylo více naháněček, ale tak nemůžu mít všechno. Akce je tu tak akorát, akorát v půlce filmu se rozjede vyšetřování, které není bůhví co, ale zase film nenudí. Akorát tahle pasáž trochu zbrzdila tempo filmu, ale pak to vynahradí další bitky. Škoda akorát záporáka, ohánět se umí což o to, ale chybí mu charizma nebo cokoli co by ho dělalo víc zajímavým. Každopádně zase kombinace akce a krimi. Taková pohodová jednohubka, souboje fakt stojí za to. Jo a v tomto filmu mne překvapil Rob Van Damme, ani jsem si nečetl, kdo tam má bejt tak jsem byl potěšen, dycky mne kdokoli z wrestlerů potěší svou ač malou přitomností. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Nebýt posledních 3 minut, dal bych jasně 3 hvězdičky. Nevím, co to mělo bejt. Za ten zpomalený trhaný obraz (asi nějaká forma umění) a debilní řvaní bych tvůrcům šprcky zpřerážel. Úplně mě to zhnusilo. Ale nakonec tomu tu trojku přidělím, páč bitky jsou povedené. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Očakával som že tento snímok bude oveľa horší. Akcia je dosť dynamická a je jej aj dosť. Prekvapilo ma že je skôr v hongkongskom štýle ako v americkom, čo bude asi režisérom ktorý je očividne ázijčan. Ale je to aj tak len dobre natočené béčko. ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Obyčajný akčný film.Bojové scény ma však dosť zaujali lebo tam nebolo milionpäťsto strihov ako v súčasnosti.Súboje obstojne a koniec dosť dobrý. ()

Reklama

Reklama