Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loonie, Dominic a G, jsou celoživotní kámoši z Philadelphie. Vypadá to, že mají požehnaný život, jsou svobodní, žijí si volně a pořádají ty nejlepší hip - hopové párty v okolí. Ale jejich životy se obrátí vzhůru nohama, když jim jejich přítelkyně oznámí že jsou těhotné. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná podprůměrná komedie... nevím, asi bych se měla zařadit mezi intelektuály, kteří tenhle film moc nemusí... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Komedie, ve které dostal hlavní sólo můj oblíbený herec Anthony Anderson, mě velmi pobavila (narozdíl od ostatních) a myslim si, že každý, kdo není stoprocentní intelektuál, se u toho odreaguje. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, a já myslel, že to je ještě z devadesátek. Přesně styl v podstatě černošské komedie, kterou mám rád. Dost milá komedie, která by mě tehdy bavila svou ujetostí dneska tím, že mám sám dítě. Vyloupení obchodu je fakt zábavné. 3,5* ()

mustafa odpad!

všechny recenze uživatele

Černoch má dítě s Číňankou. Hahahaha. To je vtip, co? Okamžitě se smějte. Černoch má dítě s černoškou, která ho nechce a chová se jako prostitutka. Hahahaha. To je vtip, co? Okamžitě se smějte. Běloch má dítě s černoškou a nemůže se s tim smířit. Hahahaha. To je vtip, co? Okamžitě se smějte. Že Vám to nepřijde vtipné? Tak nezoufejte, v tomhle duchu se nese celý film. Já jsem byl opravdu zhnusen. Tak trapnou a zbytečnou komedii jsem opravdu už hondě dlouho neviděl. Do toho se tvůrci snaží zapojit milostné scény, kde naprostý "černoch outsider" sbalí "kočku černošku" a ještě se máme dívat na roztomilé roční "černoušky", kteří svým otcům připraví opravdu vtipné momenty. Scénárista asi musel být pod vlivem silných drog nebo měl v krvi alespoň tři promile. Nezdráhám se říci, že takovou kravinu bych na koleni sesmolil za dvě hodiny. No jako dá se namítnout, že tenhle film je nasměrován jinému publiku. To beru, jen se ptám: "Může na tohle koukat s nadšením psychický zdravý člověk?". ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o třech chlapech, kteří si naprcali děti a teď neví jak dál. Začínají starosti a trable. Musím říct, že při sledování se určitě dostaví zívání a možná i nuda. Dále jistě nepotěší špatný český dabing. 40% (DĚJ ** VTIP ** HERCI ***) IMDb.com: 4,0/10 ()

masw 

všechny recenze uživatele

Najdeme tu sice pár vtipných scén (pletení si jmen členů asijské rodiny), ale čím mě film zaujal je styl vyprávění, dobrý příběh a hlavně tím, že jsem se vůbec nenudil. Příjemný film navečer s velmi dobrým obsazením. ()

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupé a nudné! A nejlepší na tom je, že si zde vůbec nikdo neláme hlavu s vtipností, zajímavostí nebo uvěřitelností (blbej tlusťoch a kočka, výdělečné nahrávání desek dětským rapperům apod.). Prostě spousta béčko- a céčkových herců a tvůrců potřebovala zaplatit nájem, dali hlavi dohromady a vznikla... zbytečná hovadinka ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

komedie je to zdařilá, 3 kamarádi kterým se současně narodí děti se najednou musí změnit protože se musejí starat o své ratolesti. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Poměrně ucházející komedie o třech starých kamarádech, kteří se musí starat o své děti.. Je to obyčejná komedie a nic víc pobavíte se ale za chvíli nevíte co, kde, kdy, jak... Pokud se budete nudit tak se na tento film rozhodně podívejte ale pokud chcete nějaký pořádný příběh tak radši sáhněte po jiném filmu. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Takéto komédie väčšinou ťažia zo sympatického obsadenia hlavných postáv. Tu sa to moc nepodarilo, keďže ani jedez z predstaviteľov nie je extra sympaťák, a okrem toho sa občas chovali ako kreténi. Napriek tomu som sa párkrát schuti zasmial. Čistý priemer, ale vďaka rozkošným bábätkám idem na 3*... 50% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá komedie, která nabídne několik povedených srandovních situací a zajímavých hlášek. Film začíná podle mého docela vydařenou zápletkou, kdy tři kamarádi, všichni ve stejný den, zplodí děcko. Je pravda, že je to třeba brát trochu s nadsázkou, ale i tak se jedná o docela dobrou podívanou. Vadu na kráse přidělávají jen občasné romantické výlevy. ()

Reklama

Reklama