Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorická zvířata nemusí být jen děsuplné obludy. Bezstarostný dinosaurek Dink je plný energie, sebedůvěry a rozhodně mu nechybí smysl pro humor. Se svými dinosauřími kamarády prožívá mnohá bláznivá dobrodružství na primitivním hřišti dinosauřího údolí. Vraťte se do jurské doby a a připravte se na napětí a vzrušení v prahistorickém stylu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Wild 

všechny recenze uživatele

[100%] Překrásně dobrodružná pohádka s úžasně sympatickými hlavními hrdiny, která v sobě měla naprosto všechno, co jsem jako malý špunt chtěl (přátelství, dobrodružství, pravěká zvířata, strašidelné „záporáky“ s velkými zuby):o) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Aaaaaaaaa!!!! Tohle byl můj nejoblíbenější seriál, když sem byl malej! Zrovna teď jsem si na něj po dlouhý době nějak vzpomněl a zaplavila mě vlna nostalgie. Zcela subjektivně dětská pětihvězda, miloval jsem to :-) ()

donnie22 

všechny recenze uživatele

Neskutočna nostalgia.Dinosaura Dinka si pametam na VHS kazetach z pozičovne od H,C,E zo skvelým českym dabingom.Pribehy boli fakt super no naposledy som ich videl niekedy v polovici 90-tých rokov.Tento seriál je tiež z dielne Hanna-Barbera.Je mi luto že neni oficialne na DVD.Rad by som si pozrel Dinkove pribehy znova, ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Z dětství mi v paměti utkvěli hlavně Kačeří příběhy a Rychlá rota... Sem tam nějaká pohádka, ale tyhle seriály z Kuřátek moc ne... O to překvapenější jsem byla, když zapnu TV, tam tohle a já se hned rozpomněla, jak jsme na to koukali a jak to bylo prima... Nostalgie jako blázen... Ale dnes to nemůžu hodnotit jinak než průměrem... ;) ()

CRYPT 

všechny recenze uživatele

NOSTALGIE. Spickova pohadka, nebo spis serial, ktery jsem jako mladej hrozne zral a do te "Pankerky" byl zamilovan. Ach to detstvi ()

Serjoza 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to jako malej a jedna z mála věcí, kterou si ještě pamatuju, je fakt, že se mi to moc líbilo :) ()

Reklama

Reklama