Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Recenze (99)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tady už Eddie Murphy naznačoval, že dobrým komediím s ním v hlavní roli je konec a nastává éra průměrných a podprůměrných slátanin typu Bumerangu, Zamilovaného profesora, Doktora Doolitlea, Svatého muže apod. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po chvilce přemýšlení jsem nakonec z mých původně 3 * pozměnil hodnocení na jednu jelikož ten film je opravdu hrozný. Téměř každý herec je černoch a běloch je zde mimochodem brán jako rasista (netušim jestli to má mít vtipný kontext), ale tahá povozy např. :D Příběh je pro černošskou komedii typický, sex, nadávky a nic. Tenhle film se to snaží pozměnit tím, že se tváří jako romantická komedie. Bohůžel pouze tváří. Eddie Murphy se ksichtí stejně jako obvykle a vypadá jako celkem milá postava bohůžel se postupně sžije s partou. Nejhorší Eddieho film...bohůžel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $70,052,444Tržby Celosvetovo $131,052,444 ║ Okrem vatového príbehu tu aj aspoň pár zábavných scén, ináč nič moc. /40%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Uz na tomto filmu lze pozorovat prvni pokles na kvalite filmu Eddie Murphyo - chybi mu vice vtipu, zabavy a hlavne lepsi pribeh. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Give U My Heart - Toni Braxton ,2. It's Gonna Be Alright - Charlie Wilson ,3. Tonight Is Right - Keith Washington ,4. I'd Die Without You - P.M. Dawn ,5. 7 Day Weekend - Grace Jones ,6. End Of The Road - Boyz II Men ,7. Reversal Of A Dog - The LaFace Cartel ,8. Love Shoulda Brought You Home - Toni Braxton ,9. There U Go - Johnny Gill ,10. Don't Wanna Love You - Shanice ,11. Feels Like Heaven - Kenny Vaughan & 'The Art Of Love' ,12. Hot Sex - A Tribe Called Quest , ()

sud 

všechny recenze uživatele

Slabá černoššká komedie. Ve filmu se neobjeví snad jediný běloch (já nejsem rasista, ale tohle je mi dost divný)!? Počátek úpadku humoru a vkusu Eddie Murphyho do podprůměrných komedií, posléze do žumpy filmového průmyslu. No, za pár ucházejících hlášek (jsou as tak 3) dávám jednu a půl hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vidím tady trošku nespravedlivé hodnocení. Rozhodně solidní Eddie Murphy, který zaujme jak příběhem tak občasným humorem. Není to nijak třeskutě směšná komedie, ale několik scének stojí za to. Ve vedlejších rolích se již objevují Martin Lawrence anebo Chris Rock. 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Okrem toho, že sa tu objavuje niekoľko vtedy skoro neznámych, ale neskôr preslávenejších osobností, na filme nie je nič k videniu. Humor mi príde typicky černošský (peace), ktorý nám čechoslovákom až tak veľa nehovorí. V niektorých smeroch je to typická americká romantika, občas okorenená humorom najrôznejších kvalít. Ako si môžete odo mňa prečítať asi u všetkých filmoch kde hral Eddie Murphy, nie som nadšencom jeho filmov a neviem či je to tým, že je to zlý herec, alebo je to tým, že hral v hrozných snímkach. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ak sa bude raz robiť zoznam najväčších WTF Murphyho kariéry, bude o tento rebríček dosť silný boj, no myslím si, že táto perverzná nevtipná komédia si tam svoje miesto určite vybojuje. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Říkám si, jak dělal Edie Murphy casting na Bumerang. Asi to vypadalo nějak takhle: "What's nigga ? Dyk seš bílej čéče. Fuck, shit, nelez mi sem, motherfucker." Samozřejmě, to není důvod, proč je Bumerang špatný . Je to jednoduchá rovnice. Hloupý scénář+hloupé herecké výkony=hloupý film. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabá, předvídatelná komedie s pitvořícími se černochy a povětšinou trapnými hláškami... snímek jsem kdysi viděl a pamatoval jsem si z něj vlastně jen murphyho a nohy jeho šéfky jacqueline. nyní jsem si film osvěžil a věřím, že za pár týdnů si zase budu pamatovat jenom to, co po prvním shlédnutí. 40% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Film je to takřka o ničem, ale jelikož se u něj nemusí myslet, dá se od něj odbíhat na záchod, tak je to nejlepší na posezení s přáteli, křoupání brambůrek atd. :-))) ()

Reklama

Reklama