Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Amplifier 

všechny recenze uživatele

Slabota, na filmy s Eddim Murphym jsem se díval a dívám moc rád, ale tohle jsem viděl jednou a úplně mě to stačilo. Snad když uslyším slovo Bumerang nevybaví se mě tahle stupidní blbost s pár nechutnými vtípky které nebyli vůbec vtipné, ale raději zakroucený klacek na který bych se díval mnohem raději. ()

Toumyk 

všechny recenze uživatele

Divná, nudná, klišoidní, kýčovitá...."černá" komedie. Opravdu universum složené jen s černochů..kromě jednoho rasisty...nejsem rasista, ale prostě tohle je moc. Příběh je nudný a fádní...typické klišé, podané dosti nepříjemnou formou. Jediné plus získává nápad nazvat voňavku prasečí prd, nebo ocelová vagína...ale jinak? Hrůza. ()

Reklama

penegal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z fajnovějších filmů s E.Murphym v hlavní roli. Další herecké role také velmi zajímavě obsazené a to především u mladičké (v této době) H.Berry. Film je "chuťově" velmi vyvážený a v mnohých ohledech i vtipný. Nechybí tu sex, náboj, myšlenka a eskalace....no prostě ok a rozhodně člověk neudělá chybu, když se na to podívá a to nejlépe s lahvinkou dobrého chardonay. ()

jumptheshark 

všechny recenze uživatele

Proti černošským komediím nic nemám, některé považuji za zdařilé (Cesta do Ameriky), nicméně tohle už na mě byla z hlediska etnické pestrosti obsazení docela silná káva. Bělocha ve filmu téměř nepotkáte a když už ano, dělají "podřadné" práce typu uklízeče, servírky (ta navíc schytá pár rasistických poznámek od Martina Lawrence, kterého obsluhuje), nebo táhnou kočár s rozdováděnou Grace Jones, aby bylo vidět, jak jsou na tom ve srovnání s afroameričany špatně... Komedie sama o sobě mi nepřišla vůbec vtipná, ale s ohledem na to, co jsem zde uvedl, jsem se občas zasmál - něco tak přitaženého za vlasy se jen tak nevidí... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reklamní agent Marcus (Eddie Murphy) může mít kteroukoliv ženu, na kterou ukáže. Dle toho se ale také chová - když s nějakou ženou stráví noc, další den se k ní již nezná, a brousí si zuby na další oběť. Po fůzí dvou firem se ale Marcusovou šéfkou stává krásná Jackquiline, která je přesně stejný typ jako byl Marcus. Jenže Marcus se do ní zamiluje, a poprvé pozná, co sám dříve prováděl ženám ... Myslel jsem, že Eddie přestal sršet vtipem až v novém tisíciletí, ale koukám že i pár let před tím dokázal natočit film, který bohužel není vůbec vtipný. I když námět své kouzlo měl, a pár scén mne i docela bavilo, celkově jsem měl sto chutí film vypnout a jít dělat něco užitečnějšího. Své k tomu přidal i český dabing, který - ač je považován za nejlepší na světě - tentokrát aspiruje na úplně opačné příčky žebříčku. Hlavně v rozhovorech Eddieho a jeho kamarádů mi dabing trhal uši. Pozitivem je snad jedině krásná Halle Berry, a ona jediná se snad ve filmu chová trochu normálně... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Z televizní verze byla vystřižena scéna, kde Lady Eloise (Eartha Kitt) svádí Marcuse (Eddie Murphy) poté, co ho pozve na večeři. (Cheeker)
  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)

Reklama

Reklama