Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Murphy se vrací coby lékař, který má schopnost mluvit se zvířaty. Tentokrát v roli obhájce "zvířecích práv" v první stávce uvnitř zvířecí říše. Doktor Dolittle ma tolik dvou a čtyřnohých klientů, že je nemůže ani zvládnout. Jenže oni chtějí víc než návštěvu jeho ordinace. Hájí les před bezohlednými lidskými projektanty. A kdo jiný by měl být nápomocný, než doktor Dolittle! A doktor má plán: najít ohrožené druhy, chráněné zákonem. Najde osamocenou medvědici Avu, která žije v lese odsouzeném k zániku. Ale potřebuje partnera - a Dolittle si myslí, že ho našel. V cirkuse. Archie, cirkusový medvěd, nechce nic slyšet o stěhování k nové družce. Ještě že doktor mu vysvětlí, že jeho místo je právě v přírodě a právě u Avy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování prvního velmi pěkného a zábavného dílu. Mohlo to být určitě lepší, ale myslím, že slabý scénář už nejde zachránit ničím. To tam ti herci můžou nechat i duši, ale když je to hloupé, tak už se s tím nedá nic dělat. Bohužel. 40% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První díl byla průměrná rodinná komedie, dvojka je téměř bez humoru a o průměrnosti si může nechat jenom zdát. Zvířátka jsou zajímavá, pokud se zrovna chovají jako zvířata a Eddie vůbec. Dobrá zpráva je, že oproti Zamilovanému profesorovi je to ještě občas zábavné. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kokotina pro malý enšpígly. Vrchol trapnosti byl ten rychlýho rychlý rap na konci. To byly bars, co trhaly prdel. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá daleko do odpadu. Aaach jo. Přitom Eddie má podle mě obrovský herecký potenciál. Jen si kurňa vybrat pořádný film. :-( ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po slabší jedničce jsem se tohohle docela bál. A ono je to mnohem zábavnější. Dobrý vtipy, dobré hlášky. Dost jsem se bavil. 3.5* ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Z prvého dielu sa to z chýb nepoučilo, naopak to bolo ešte otravnejšie a ešte trápnejšie. Pozerať na niečo také je priam utrpenie pre racionálneho človeka, nuž biznis je biznis a moja nekompromisná povaha v tomto tejto komerčnej hlúposti hviezdu nedopraje. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Probíral jsem tento film s našim psem Tomem (čistokrevný sibiřský basset - hodně štěstí při hledání v encyklopediích) a ten mi důvěrně zavrčel, že je to pěkná ptákovina. To může znamenat dvojí: Jednak je to totální hovadina, protože Tomík nemá ptáky rád (hlavu mu zdobí sice velké plachty, ale stejně mu každý pták vždy ufrnkne), anebo se bavil o úplně jiném filmu, bylo-li to vůbec o filmu, jelikož je chudák Tomík úplně hluchý. (To má určitě z toho létání - těšte se velikonoční kuřátka a poslové jara - ptačí chřipku na vás) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Azda najrýchlejší snímok, čo pamätám. A nie svojou dynamikou a spádom, ale tým ako sa strihač (?) nechal uniesť a strihal a strihal a strihal...Proste snímok ubzikne na pár záberoch a pár motívoch, nič nerozvíja, na nič sa nehraje. Bžunda, ktorá sa oplatí, na 5 minút. ()

sta 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám pouze ze soucitu, kteý cítím s tím (velice zřídka, ale občas přeci) vtipným medvědem. Nechápal jsem první díl a smysl dílu druhého mi unikl už úplně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem, a tak tenhle film opravdu není moc vtipný a spíše jede na to, že to bude trochu emotivní a roztomilé. To je ale bohužel celkem málo, což je opravdu škoda. Eddie Murphy je dobrý herec, ale jednoduše se rozhodl, že v tomhle období bude dělat komedie, které ale nakonec nejsou tak vtipné. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Vtipné možno na planéte Ogo! Eddie Murphy opäť nič nenarobil a zlyhal na plné obrátky. Zvieratá museli napokon zachraňovať tento nepodarok...10% ()

balba 

všechny recenze uživatele

Pokračování , které je opravdu velice slabé.Zpočátku docela slušně vypadající komedie , ale pak dosti upadá a je nezábavná. Film je tak trochu kostrbatý. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Další Murphyho pitchovina na entou. Tak dobrý Eddie, vykecal ses s kamarádem mývalem a já ti za to dám ODPAD. 0% ()

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama