Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Murphy se vrací coby lékař, který má schopnost mluvit se zvířaty. Tentokrát v roli obhájce "zvířecích práv" v první stávce uvnitř zvířecí říše. Doktor Dolittle ma tolik dvou a čtyřnohých klientů, že je nemůže ani zvládnout. Jenže oni chtějí víc než návštěvu jeho ordinace. Hájí les před bezohlednými lidskými projektanty. A kdo jiný by měl být nápomocný, než doktor Dolittle! A doktor má plán: najít ohrožené druhy, chráněné zákonem. Najde osamocenou medvědici Avu, která žije v lese odsouzeném k zániku. Ale potřebuje partnera - a Dolittle si myslí, že ho našel. V cirkuse. Archie, cirkusový medvěd, nechce nic slyšet o stěhování k nové družce. Ještě že doktor mu vysvětlí, že jeho místo je právě v přírodě a právě u Avy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne o niečo slabšie ako prvá časť, ale kvôli ešte väčšiemu počtu zvierat, lepšej animácii ich rozprávania a riešenia rodinných problémov na ľudskej a na zvieracej strane som si to so šesťročnou dcérkou zasa s úsmevom na tvári pozrel. :) ()

1860 

všechny recenze uživatele

Jednička byla možná ještě vtipná, ale toto pokračování už logicky nemohlo přijít s ničím novým, a tak to i dopadlo.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy opět spolehlivě leští svým pozadím naprosté dno filmové tvorby a díky němu a jeho filmů tam prakticky nejsou žádné usazeniny. ()

Alaitos 

všechny recenze uživatele

Jak to tak byva - pokracovani neprilis povedeneho filmu je jeste mene povedeny film. Dr.Dolitle rozhodne neni vyjimkou potvrzujici pravidlo ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá, ale tady už to nemělo tu správnou konstalaci, aby z toho vyšel ještě jakžtakž dobrý film. Víc jak 20% bych tomu nedal. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Bohužel medvědí hvězda byla krutým pokračováním, které opravdu vzniknout nemuselo. Naprostý úpadek mého milovaného filmu z dětství. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Rodinný film s mluvícími zvířaty a snahou zachránit les tím, že se spáŕí divoká medvědice s cirkusovým medvědem. Na první pohled hloupé, nicméně já se bavila. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Eddieho jsem měl vždycky rád, ale tohle bylo peklo. Totálně nevtipné scénky se zvířaty i bez nich, Murphy se otravně pitvoří a výsledkem je hrozné lejno. Nikdy více. ()

depp 

všechny recenze uživatele

Kromě roličky Stevea Irwina to je pěkná nuda - ale na to už jsem si u Eddieho Murphy v poslední době zvykl. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Přešvihnuté pokračování, v podstatě to samé jako jednička, akorát bez toho mála dobrých vtipů a s větší mírou exotičtější zvířeny. Prototyp pokračování, které nikdy nemělo opustit chorou mysl svého scénáristy...za předpokladu, že náměty na podobný filmy vypouštějí lidé... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nudná kravina, která se na celkem povedenou jedničku vůbec nechytá. Zmizel humor, vtipný scénky a zbyla jen mluvící zvířátka, která se určitě budou líbit nejmenším, ale rodič si přijde jako po lobotomii. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Vím, že komediím dávám zabrat co se týče kritiky, ale prostě já očekávám asi hodně. Proto ten žánr úplně nevyhledávám a tohle pokračování nebudu nijak hanit. Prostě je to blbost. Radši něco jinýho. ()

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama