Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Murphy se vrací coby lékař, který má schopnost mluvit se zvířaty. Tentokrát v roli obhájce "zvířecích práv" v první stávce uvnitř zvířecí říše. Doktor Dolittle ma tolik dvou a čtyřnohých klientů, že je nemůže ani zvládnout. Jenže oni chtějí víc než návštěvu jeho ordinace. Hájí les před bezohlednými lidskými projektanty. A kdo jiný by měl být nápomocný, než doktor Dolittle! A doktor má plán: najít ohrožené druhy, chráněné zákonem. Najde osamocenou medvědici Avu, která žije v lese odsouzeném k zániku. Ale potřebuje partnera - a Dolittle si myslí, že ho našel. V cirkuse. Archie, cirkusový medvěd, nechce nic slyšet o stěhování k nové družce. Ještě že doktor mu vysvětlí, že jeho místo je právě v přírodě a právě u Avy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

emilkac 

všechny recenze uživatele

Asi som fakt nenáročný divák ale mne sa to páčilo! Medveď ktorý nadáva. Goooood! Tak o.k. Pozrite si to v origináli. Čestina tam nepasuje. A Slovenčina je strašnáááá! ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Ja sa vždy bavím humorom Eddieho Murphyho aj keď to bolo teda trápne - málo smiechu, hlášky zvierat oničom....ale mám rád komédie no tak /50%/ ()

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Jednička ušla, tu jsem ještě zkousla, ale proč proboha točili dvojku? Ta je víc než slabší, moje hvězdička patří jen Eddiemu! ()

LCH 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn pokračování. Opět jsem se bavil. Oddychová komedie. (70%) Vychází to opět na 3 hvězdy. ()

Sublog 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem chtěl dát ***, ale jelikož jsem toto hodnocení udělil už prvnímu dílu, který mě sice příliš nebavil, ale rozhodně více než tento druhý díl, musel jsem se přiklonit jen k **. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než první díl, ale pořád mnohem lepší, než ty další pokračování, které už vůbec nemají nic společného s prvním dílem. Nejvíc se mi líbila ta scéna, jak holub křičí na policajty "Černý svině! Černý svině!" a prase se rozeběhlo na holuba "Cos to řekl?!". A ta scéna, jak medvěd se vykadil na toaletě v restauraci a následný emoční řev Dollitla, mě tak rozesmála, že jsem se málem počůral smíchy - Vážně! ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Dobřeee... můj názor = super komedie. Skvělý hlášky a nevim jak vy, ale já Edieho Murphyho prostě žeru! Úžasně dabovanej Méďa Béďa Petrem Rychlým! Holt lidi už si libujou jenom ve sra*kách tipu Stmívání nebo horory sem tam a na talíř. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Já jsem velkej zlej medvěd!" Eddie Murphy řeší kácení lesa a milostné problémy jednoho rozhýčkaného medvěda. Humor taky sice poškádlí mimické svaly, ale netrhá zrovna bránici. Triky ovšem znovu dobré. Znovu to vypadá, že ta zvířata fakt mluví. Jinak tohle už je spíše pro děti, ale co? 4*. - 70%. ()

Související novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (více)

Reklama

Reklama