Reklama

Reklama

Ghoulies

Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Graves (Peter Liapis) nikdy nepoznal svoje rodiče a jeho rodinu tvoří jen málomluvný pěstoun Wolfgang (Jack Nance). Když zdědí rozlehlé rodinné sídlo, kam se nastěhuje se svou přítelkyní Rebecou (Lisa Pelikan), naleznou při úklidu domu velké množství okultní literatury, která Jonathana velmi zaujme. Pak už stačí jen vhodná příležitost a vrámci oslavy s přáteli Jonathan přesvědčí přítomné k provedení rituálu ve sklepení domu, kterým otevře dávno uzavřené brány pekla. (kosta73)

(více)

Recenze (42)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Ghoulies“ se nedokáže rozhodnout, co vlastně je. Jestli je to horor, nebo komedie, nebo vážný film. V konečném důsledku je to nakonec úplně jedno, protože nefunguje ani jedna rovina. Film není vtipný a už vůbec není děsivý, protože nemáte možnost, jak se nějak do filmu dostat. Chybí atmosféra, chybí nějaké normální plynutí děje. Všechno je křečovité a bohužel za to nemohou jen herci. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Blbost o tom, že vyvolávat něco z podsvětí se nevyplácí. Celý je to laciný a uhozený mě to moc nebavilo, znouze se to jednou nechá ,ale nic víc. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ghoulies přináší slušnou podívanou se kterou se v 80.letech roztrhl pytel (Gremlins, Puppet Master, Critters, Chucky). Rituály a temná magie zapříčiní vystoupení malých démonů z pekelné brány. Jejich řádění má za následky hromady mrtvol a cestu vylitou krví... 60% ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat ako je mozne ze takejto zlatanine natocili dalsie 3 pokracovania....ale tak nedam sa odradit a idem si pustit dvojku ako podmaz:) ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Bercovici, který je i spoluautorem scénáře, se evidentně snažil sklouznou na úspěchu o rok mladších GREMLINS. Ghoulové jsou jim vizuálně velmi podobní. Dle mého názoru tím však filmu spíše uškodil. Vcelku temný děj a démonické hlavní představitele, ať už Liapse nebo Des Barrese, se dalo využít daleko lépe. Škoda. Vyloučit z toho komediální složku a potom ukočírovat zbytek, mohlo se jednat o dobrý oldschoolový horor. ()

charge 

všechny recenze uživatele

Nudná podívaná u které jsem se nebavil ani jako u hororu a už vůbec ne jako u komedie. Problém je asi v tom, že ty potvory zde neměly tolik prostoru, nežli třeba v Gremlins, nebo Critters. To Malí démoni mě teda bavili víc. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Typický trash made in 80'. Tí herci fakt stoja za to - tak dobre som sa už dávno nezasmial. Bohužial celý film zráža na kolená jeden drobný fakt a to že tá komediálna zložka určite plánovaná nebola a o opaku ma nikto nepresvedčí :) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Začátek série Ghoulies - no čekal jsem vtipnou parafrázi na Gremliny, dočkal jsem se příšerné blbosti. Přestárlý teenager (Peter Liapis měl v době natáčení 36 let) se svoji přítelkyní a partou kamarádů vyvolává ďábla, někde v pozadí je jeho nemrtvý otec a objevují se příšerky Ghoulies. Ty se objeví až v závěru, ale jsou celkem nepovedené, jejich vraždy prakticky nejsou vidět (a nakonec se stejně nestanou) a ve filmu nemají žádný smysl. Do té doby většinu filmu sledujeme ochotnické herce, jak si hrají na satanisty, nebo paří v domě. Ghoulies jsou ultralaciný, nudný a pitomý film, jediné co se trošku povedlo je závěrečný bleskový souboj. Můj pocit z filmu dokonale vystihuje Caelos :-) ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem vyhrabal starou VHSku a pěkně jsem se na to podíval.Jako malému mi to přišlo tak strašidelné a podivné....a přesto jsem už tehdy neodtrhnul oči.Ted je to už jen pěkná vzpomínka....srandička. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ťažkotonážny brak čo uviazol v osemdesiatkach a tam mu je dobre. Minimálne pre ten parádny plagát som to musel skúsiť čo by dnešná generácia za žiadnych okolností robiť nemala. Sám som mal totiž problém a to mám za sebou Gremlins / Critters maratón, počas ktorého porozdával dovedna 16 hviezdičiek. Tu je všetko na smiech, chlapík, možno tridsiatnik, pre čiernu mágiu nechá školu, priateľku aj kamarátov čo sú takí dementní, že sa zakaždým vrátia a ochotne podstupujú jeho podivné hry. Malí diablíci, vyvolaní asi z pekiel, sú najsvetlejším javom a to sú v zábere tak 10 minút max. Lenže z pekla chcú von aj ďalší a tak tu máme párik trápnych liliputánov, jedného zombi fotríka a správcu s očným paprskometom. Amaterizmus cáka na míle a záleží len od (ne)vkusu či bude jazda baviť. Kto ohodnotí aspoň dvomi získava pozvánku do druhého, vraj zábavnejšieho dielu. Ja to risknem s celou tetralógiou, uvidím či vyjdem bez ujmy. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, horory z 80tých let prostě nejsou dobrý. Nevím ani proč na to vůbec koukám, vždyť Ghoulies jsou toho jenom důkazem. Je to komedie která není vtipná, a horor který není strašidelný. Fakt super nářez. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl teda pořádnej úlet. Ačkoliv se film jmenuje Ghoulies, jejich prostor by se dal vymezit na cca 20 minut, jinak je to fakt wtf děj s wtf koncem. Hvězdu dávám za 80's feeling. Viděno na MGM. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná blbinka o jednom šíleném satanistovi, jeho synáčkoj a nějakých potvorách které naštěstí vypadali dost dobře. Béčková zábava se vším co k tomu patří. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

I když jsou to 80´s a nad technickým zpracováním člověk přihmouří oči, tak na dějem už to tolik nejde a mohu s klidným srdcem říci, že se režisérovi v mnoha případech děj nepovedl a scénář v mnoha místech silně kulhá. Nedodíval jsem se..... ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Je to tak moc pitomý, že už to není ani vtipný. Ty příšerky jsou fajn, ale mají tu hrozně málo pozornosti. Hrůza a nevím, jestli chi vůbec vidět nějaký další pokračování. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, budu stručný. Nelíbilo se mi to kdysi, nelíbí se mi to ani v současnosti, kdy jsem se k tomu vrátil. Já však dvacítku dám a to maskérům a trikařům. Ne za figurky, ale za těch pár triků a masku. Jinak je však děj pomalý, je v tom spousta vykecávání, takže takové nic na jedno kouknutí. ()

Blazkowicz odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za sračku. Viděl jsem nějaký český remaster, ale i tak byla kvalita spolu se zvukem příšerná. Nedokážu ani popsat co se tam dělo. Nějaké malé mutanty co se vynořují z vody jsem viděl, ale že by to díky nim stačilo na nějaké hodnocení tak to vůbec. ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Byl to horor? Ne, nebyl. Byla to hororová komedie? Jestli ano, pak mizerná. Byla to strašidelná pohádka pro děti? Jestli ano, tak docela ušla. Takže horor - odpad, hororová komedie *, strašidelná pohádka *** (0+1+3)/3=1,333 = * Protože to byla fakt kravina a hrstka zajimavých potvůrek to nenapraví. Na druhej díl sem neměl žaludek... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Absence logiky, příběhu, kvalitních herců, podivné herecké výkony, hodně nudy, žádná atmosféra, trapné předpotopní triky a monstra co vypadají jako plyšáci na baterky ... to všechno ve filmu najdete. No, ale já nic z toho nehledal a proto mě to nepotěšilo. Nefunguje ani jako horor, ani jako komedie. 10 % ()

Reklama

Reklama