Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Chase je vcelku sympatický, hoci trochu bláznivý predavač hračiek a otec tínedžera Jeremyho, ktorý sa zo všetkých síl usiluje plniť si otcovské povinnosti. V jeho okolí však nikto netuší, že vedie dvojitý život a v skutočnosti je tajným vládnym agentom. Keď Raya dostane do svojej moci nepriateľská agentka Eve, ktorá chce ovládnuť svet, Jeremy a jeho kamaráti vyrazia na odvážnu misiu, aby Raya zachránili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelný, jak moc je tenhle film špatnej ! Na jednu stranu jasnej opad, na druhou pět hvězd za skvělou zábavu - na konec teda tři. To se jen tak nevidí. ()

DannyJ 

všechny recenze uživatele

Jó to se takhle procházim supermarketem a najednou mi do oka padne papírový DVDčko s nápisem Kulk Hogan - Klub Tajných Agentů.. No NEKUP TO! Nekončící prdel! ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Niekedy sa mi zdá že "tvorcovia" spoliehajú na názov filmu. Použime v názve filmu slovo agent, najlepšie v množnom čísle a ten zvyšok už nejako vyplníme. Toto nebolo ani akčné, ani vtipné a rodinné...? Dieťa moje odpusť mi že si sa na to musela pozerať. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Byla to doba, ve který jsme všichni chtěli bejt tajný agenti díky Hoganovým filmům. Nedocházelo nám, jaká je to celý ptákovina, ale pořád to bylo uvolněnější než většina dnešních rádoby-pohádek a dětských sraček určených pro nikoho. Z toho důvodu zvedám z původních 3 na 4*. ()

M.Fish 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý 😁 zanedbávaný syn svého jediného rodiče tajného agenta Hulka Hogana zjistí pravdu o svém otci 😁 úžasné ()

Reklama

Reklama